• Velkommen Exint.no

  • truhaa
  • Av truhaa
  • 3 782 visninger

  Kvalitet i alle ledd

   

  Som firma fremstår Exint som proffe i alle ledd, og dette er noe de streber etter å oppnå, slik at du som kunde skal kunne ha en problemfri handel. Rask levering av lagerførte varer og suveren kundesupport om det er noe du skulle ønske mer info om finner du også.

   

  Produkter fra de beste

   

  Exint fører merker fra noen av verdens beste innen bilpleie, de har produkter som dekker alle behov for et riktig bilhold. Alt fra grovkorrigering til den siste finish finner du der. Alt fra grove korrigerende polisher fra Scholl Concepts til finessevokser fra Swissvax. Poleringsmaskiner og lakktykkelsesmålere også om det er et behov.

   

  Handel over disk

   

  Du kan også handle varer over disk om du bor i nærheten av deres kontor/lager, Exint befinner seg i Lillehammer, nærmere bestemt Korgveien 33. Åpningstider finner du på nettsidene deres, eller ved å kontakte de over e-post. Der kan du få innføring i produktvalg og eksperttips, som hjelper deg med å ta rette valg mht bilpleieprodukter som passer for deg.

   

  Enda flere nyheter kommer

   

  Exint lover at det kommer enda flere anerkjente bilpleieprodukter på banen i løpet av 2012, så det er bare å holde følge med nettsiden deres. Husk også at de er på facebook og kan følges der.

  De fører også MCpleie og båtpleie, for de av dere som liker å shine andre ting en bare biler.

   

  Du finner et solid utvalg hos exint.no/bilpleie av det du trenger.

   

  Så, led deg inn i fristelsen.

   

  Blankere bil har det aldri vært enklere å oppnå på et sted

  0