• truhaa
  truhaa

  To nye Approved Detailer hos oss

  Totalt er det 9 stk som har utnevnelsen DCNAD her hos oss, dette er personer som har utmerket seg innen flere faktorerer på DCN.

   

  Dessverre er det ofte slik på et forum at noen faller fra, men ved DCNAD, så fant vi ut at det ligger i ryggraden på disse å være over normalen pirkete, uansett hva de foretar seg. Så dette er et merke som følger de uansett DCN eller ikke.

   

  Bernhard Bynildsen, Tommy Lund, ØHN er vel tre av de som er mest aktive her om dagen, så en kan jo egentlig bare ta en titt på denne fra Tommy, denne fra ØHN eller denne fra Bernhard så kan en danne seg et bilde av hva en DCNAD kan utrette og hvilke detalj nivå dette ligger på.

   

  Andrè Grindvik (Audi S8) og Christer Rasmussen (Chirster R) er to en kan merke seg navnet på, dette er to stk som har utmerket seg såpass at de har fått DCNAD utnevnelse her på DCN. Nå skal en ikke blande det å vinne Oscar eller Academy Awards inn i bildet her, for de når ikke nærheten av hva det vil si å bli en DCNAD, dette henger høyt her hos oss, det at det i løpet av 8 år er 9 stk Approved Detailers her hos oss sier sitt, dette nåløyet er trangt, svært trangt

   

  Med jobber som dennedenne, eller denne, samt dennedenne og denne.., kan en nok en gang få et inntrykk av hva det innebærer å bli en DCNAD.

   

  Vi i DCN gratulerer og honør til de i DCNAD teamet for jobben med å filtrere og utnevne to stk detailere som virkelig gjør stas på Detailer navnet..

   

  ccs-3-0-51058200-1419118924_thumb.png

   

   

  2

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.


  Logg inn nå