Gå til innhold
 • Dennis
  Dennis

  Ny samarbeidspartner Norwash

  Norwash endelig på plass hos Detailers Club!

   

  Norwash AS er et resultat ifra 3 kompiser, senere 4. Som øynet en mulighet til å begynne med salg av bilpleie både lokalt på Raufoss i Vestre Toten, men også med et stort fokus på nettsalg etterhvert som driften tok seg opp.

  De er relativt nye i denne bransjen sammenlignet med de store gutta, men med et produkt utvalg som differensierer seg ifra andre aktører, samt et meget stort fokus på kunde service, ikke bare på ordre men også dette med å være ute hos kunden å forklare, vise frem og hjelpe har Norwash sammen med svært god støtte ifra de store aktørene som Car Chem, The Rag Company, Optimum og Zentool tro på at denne butikken er noe som vil vokse seg større og større i tiden framover og bli godt mottatt så lenge vi holder på målene våre som bla er å være helt i topp siktet når det kommer til support og service. Samt dette med å reise rundt å vise oss frem. 

  Bakgrunn til de som har startet Norwash er noe variert, noen av de har vært fast inventar her på DCN i lengre tid har noen litt andre bakgrunner som drift og økonomi. Norwash ble grunnlagt i fjor vinter og har siden den gang fått en god å stabilt drift, spesielt i lokalområdet med jevnlige oppmøter på biltreff, cars & cofee og klubb kvelder mm.

  Norwash har vært veldig frampå hos våre leverandører og er stolte av å kunne tilby et komplett utvalg ifra Optimum, Car Chem, The Rag Company  og Zentool hvor flere har et meget godt navn å renommé både i USA og Europa.  De kan kan også røpe at det kommer svært spennende nyheter mot høsten som vi tror vil være svært aktuelt for det Norske markedet!

  norwash2 .png

  Norwash har en klar oppfatning av at det å selge bilpleieprodukter og tilbehør medfører ett vist ansvar. Først skal man ha gode produkter, men like viktig er det og kunne tilby informasjon og kunnskap. Derfor har Norwash et svært høyt fokus på dette så ikke bli forbauset om det kommer svar på spørsmål langt utenfor vanlige åpningstider. Vårt lager er tilnærmet døgnåpent for de som ønsker å ta turen noe som vi håper å kunne fortsette med i lang tid fremover. De stiller også gjerne opp både på generelle biltreff og happenings. De kjører også jevnlig kurs både for amatører og de mer drevne.

   

  Flere spennende nyheter er like rundt hjørnet for detailers club medlemmer!
  Så følg med!

  For spørsmål å kontakt så finner du de på www.Norwash.no
  Norwash kan kontaktes på Post@norwash.no eller på vår facebook side: https://www.facebook.com/Norwash.no/  Vip rabatt er på plass, og alle ordre over 2500 har gratis frakt!

  Endret av Dennis  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Bli med i samtalen

  Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

  Gjest
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
 • Opprett ny...