Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Kongens nye klær - EXINT.no i nye hender

  Sign in to follow this  

  Vel, en vet det heter "Keiserens nye klær" som blir brukt i eventyrfortellingen om en keiser som var så glad i pene klær at han brukte alle sine penger på pynt og stas.. Kongen er dog ikke så ulik, han bruker i stedet alle pengene sine på pleie av bilene sine, og det er nok bedre butikk en å kjøpe klær en ikke kan se..
  Exint.no, som tidligere var under ConLogo AS sine vinger er nå i eie av Bjørn Aage Bredal & Co, bedre kjent som Bilpleiekongen her på Detailers Club..

   

   

   

   

  En ny vår
  Å starte med 2 fulle bøtter, 4 flasker såpe og en mikrofiberklut og deretter ende opp som Norges desidert største nettbutikker for bilpleie er rett og slett imponerende. Å kalle seg Kongen, setter nivået fra dag en.. Nå har de nye vaskehansker og mikrofiberkluter som skal svinges, og om Exint.no blir en like stor suksess tviler vi ikke på. Bjørn-Aage har en tendens til å få fart på sakene og er engasjer som få. 

   

  Fra hvermannsen til detaileren
  En naturlig ting innenfor bilpleie er nok å hele tiden søke etter nyheter samt vekst, men ikke på bekostning av service og kvaliteten. Bjørn-Aage så seg om etter nye markeder og da Exint.no ble en mulighet kastet han seg rundt og kjøpte de. Dette for å treffe et marked de ikke helt hadde grepet om enda, han ønsket seg en utfordring som føltes som en riktig vei å gå.


  Nyåpning

  Så nå er Exint tilbake i brask og bram her på Detailers Club.. med en gullkantet rabattavtale for våre VIP medlemmer, samt lovnad om kvalitet i alle ledd for kunden. 

   

  Team EXINT.no

  Vel Bjørn-Aage er bare en mann han også, konge eller ei, ikke har han 27 timer i døgnet, ei heller mer en to armer og to ben, så en må ha folk med som også brenner for det de liker.. 

   

  Fredrik Gunnerud
  Support/vedlikehold

   

  Aktiv med bilpleie i 5 år

   

  Har blant annet vært kurset hos følgende: Autoglym, Meguiars Advance Mirror Glaze and Detailing Training, Scandicshine`s Ekslusiv bilpleiekurs. 3 dagers kurs i Scholl, Polishangel samt CG og RUPES bigfoot System Specialist.

   

  Mangler ikke på søken etter kunnskap, og en kan aldri bli for gammel til å lære noe nytt.

  Elsker bilhold og detailing, har øye for detaljer, liker at ting blir 100% bra. Digger å lære noe nytt, og har tatt mange bilpleiekurs for å lære mer om bilpleie og bilpleieprodukter, samt få kompetanse innen feltet.  

   

  Favorittprodukter er Scholl, Meguiars, Nerta og Chemical Guys.

   

  Tom Østli 
  Teknisk support

   

  Lidenskapelig opptatt av bil fra ca 3 timer etter han ble født. Tom har skrudd og polert bil så lenge han kan huske og har saktens vunnet en del priser med blant annet en Volvo Duett 1965 mod som ble dullet med i 1000 vis av timer. Bilen var av farge rød Gobel og hadde ikke mindre en 32 liter med klarlakk. Å benke 180 hk på tidlig 80 tallet var ikke dagligdags mht en Volvo Duett. Nå ratter han en Mercedes W124 91 mod (særs strøken, det kan jeg bekrefte) Samt en strøken Mercedes E klasse AMG 2011 mod. Bilmekaniker av utdanning.

   

  Favorittprodukter

  Scholl og RUPES produkter er det som brukes mest om dagen..
  HydroH2 imponerer, den gir de fleste bakoversveis når den demonstreres.

  Ellers glad i å teste alt nytt for å se om det lever opp til forventningene.

   

  Setter for øyeblikket opp mange stikkontakter med en flott garasje rundt som blir en skikkelig detailers-garasje.

   

  Heidi Åteigen
  Butikksjef

   

  Bil og bilpleie fra alderen 4 år da i følge av far og onkel på veteranbiltreff, når familien lever for veteranbiler er det naturlig å bli hekta i tidlig alder, og når du startet å klargjøre med en voks i grønn boks og polergarn, ja da har du lært den harde veien også.  Autoglym ble en velsignelse når hun først testet dette og det forenklet hverdagen en del mht klargjøring til treff. Heidi har lang fartstid i en av Norges beste Statoilstasjoner innen bilpleie. 

  Glad i salg og i å ivareta kunden på best mulig måte, veiledning og oppfølging av kundene er noe av det viktigste.

   

  Motto er "Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar"

   

  Jeg er en fersk detailer, har mangt og mye å lære, men er så heldig å ha folk rundt meg jeg kan spørre. Samt at her inne på DCN kan jeg lære enda mer, og det er noe jeg setter pris på... Er lærevillig og konstant på søken etter nye måter og løsninger.

   

  Som daglig leder for Exint.no ser Heidi for seg at Exint skal bli en av Norges beste butikker for detaileren. Vi ønsker å være tett på kunden, vi vil ha innspill på hva vi kan gjøre for å bli enda bedre, og vokse i takt med vår kunder. 

   

  Siste Heidi vil si er at hun og resten av teamet gleder seg stort til 13 september kl 13.13 her på DCN... -Da kjører vi i gang Exint igjen for full musikk, med tilbud som det kommer til å gå gjeteord om etterpå..  

   

  Favoittprodukt
  Bak PC`n, der jeg snakker med en kunde
  Mac Prickbort er alltid en vinner, rydder unna det meste.

   

  Bjørn-Aage Bredal
  Innehaver Exint.no samt Bilpleiekongen.no

   

  Innehaver av Exint.no og primus motor innenfor bilpleie. Har holdt på med bilpleie og bilpleieprodukter fra tidlig alder, drev lenge en bensinstasjon som nok hadde Norges største utvalg av bilpleieprodukter tidlig på 2000 tallet. Måtte oppgi dette når bensinstasjonen endret funksjon, men det ble en brå opptur når Bilpleiekongen.no så dagens lys rett etterpå og han har ikke sett seg tilbake siden. Nå er det detailermarkedet som er nysattsning, og det ser jeg på som en konge utfordring sier Børn-Aage.

   

  Favorittprodukter
  Hydro2 Lite er et imponerende produkt

   

   

   

  Vi i DCN er glade for at EXINT er oppe og går igjen, samt ønsker de hell og lykke på den blanke sti... 
   

   

   

  exint-mock-up.png

   

   

   

   

   

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...