Gå til innhold
 • Dennis
  Dennis

  High Altitude Detailing Event 2019 - HADE

  Storefot v/Tommy og Verksmann v/ Øyvind & Jan Werner arrangerer årets detailing event 4-6 Oktober på Bygdin høyfjellshotell.

   

  Billetter fåes kjøpt her: https://hade.hoopla.no/sales/3038606280?fbclid=IwAR2MYVYbh-W1MTb9-S4xF5HQFeFqS_pEKXAbJu8JCvKASQNGvSclRjE7P6w

   

  Mer info:
  https://www.facebook.com/events/327869264599091/

   

  Kopierer teksten fra siden:

  Hei!

  Vi (Verksmann & Storefot) ønsker å invitere deg til en sosial helg på fjellet - nærmere bestemt 4. - 6. Oktober på Bygdin Høifieldshotel, ved foten av fantastiske Jotunheimen. Det vil bli litt valgfritt friluftsopplegg på dagtid Lørdag, med mulighet for fjelltur - og kanskje Via Ferrata for de som har lyst?

  Dette er førstemann til mølla, da det er et begrenset antall rom tilgjengelig, og de fleste rommene er dobbeltrom. I kjent bilpleieånd vil det bli overvekt av mannfolk, så det har vi tro på lar seg løse ganske fint. Blir det for gæli så er det mulighet for å slå opp både telt og lavvo på utsiden!

  På Fredag serveres det viltgryte med tilbehør. Lørdag er det selvfølgelig frokost, grilling utendørs til lunsj hvis været tillater, og 3-retters med lammeskank til Middag. Vafler og kaffe er tilgjengelig stort sett hele dagen. Søndag er det selvfølgelig også frokost før avreise.

  På kvelden(e) Fredag og Lørdag vil det bli et sosialt opplegg med faglige innlegg fra noen relativt godt profilerte karer i bransjen.

  Det er viktig for oss at dette ikke oppfattes som noe «gutteklubben grei» opplegg, ei heller skal det være et event med markedsføring/reklame for noen av de deltagendes selskaper/varemerker.

  Dette skal være en nøytral arena der likesinnede kan treffes over en øl eller kvikklunsj, og ha det kjekt sammen. Vi ønsker å ha fokus på at bilpleiebransjen skal forenes som fag, og lage en uhøytidelig arena der folk i bilpleie/detailingbransjen samt hvermannsen kan treffes og ha det gøy. Mange av oss har jo et forhold til andre i miljøet kun gjennom sosiale medier - det ønsker vi å gjøre noe med! Hvem vet, kanskje blir det en årlig greie?

  Vi er bombesikre på at denne helgen kommer til å bli helt sjef, og at alle kommer til å reise hjem med nye navn i kontaktlista - og kanskje til og med et godt minne eller to.

  PS: Kvittering med spesifisering av mva ettersendes. Beløpet er delt, der største delen har 12% mva, mens en liten del har 25% mva.

  PS2: For oss som arrangører er dette non-profit.

  Vel møtt!

  Tommy Rønningsveen (Storefot) Jan Werner Andersen (Verksmann) Øyvind Braaten (Verksmann)  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Bli med i samtalen

  Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

  Gjest
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
 • Opprett ny...