• truhaa
  truhaa

  En mann til kan nå smykke seg med approved detailer på DCN

  Mann nr 10 er nå Approved Detailer (aka DCN-AD) på Detailers Club.

  Detailers Club Norway Approved Detailer = DCN-AD

   

  DCN-AD er en gruppe Detailere som er Approved Detailer, denne gruppen er en egen del av DCN, dvs at DCN ikke har noe med nominasjoner av nye medlemmer av denne gruppen, men helt og holdent en gruppeavgjørelse fra de som er DCN-AD.

   

  Dette er ikke hverdagskost, dette er noe som ikke skjer på en gitt dato, dette er ikke noe som skal skje årlig, dette er noe som skjer når det er en nominasjon, så det kan være 3 måneder til neste gang, eller 3 år... uansett, dette er en liten nisje innenfor faget Detailing.

   

  Å bli en DCN-AD`r er litt som å bli tatt ut i landslaget i bilpleie, det er en som har blitt lagt merke til mht jobben han har gjort, både visuelt, gjennom S&S, innsats, pågangsmot, kompetanse og viljen til å oppnå riktig resultat uansett hva det koster både mht tid og penger.

   

  Vi i DCN vil påstå at DCN-AD er de i Norge de fleste av oss innenfor DetailersClub delen kunne levert bilen til, og vært sikre på at jobben ble gjort akkurat sånn vi ønsket, og at resultatet ville være litt bedre en vi hadde håpet på... selv om vi forventet mye.

   

  Daniel Mikalsen aka D.Mikalsen (DCN nick) er siste utnevnte DCN-AD på DetailersClub. 

   

  Daniel Mikalsen, er 27 år og holder til på Sotra litt utenfor Bergen, nærmere bestemt på plassen Haganes. Han jobber som prosessoperatør i Øygarden og har detailing som en lidenskaplig hobby i de lengre friperiodene han har fra jobben. Han ble introdusert til detailersclub for omlag 3 år siden av en arbeidskollega (takk arbeidskollega), de første månedene gikk til veldig mange timer lesing om produkter, maskiner, guider, S&Ser og annet. Noen måneder senere ble han medlem på DCN og kjøpte seg en liten starterpakke på en nesten 5 sifret sum og tok sin første jobb på mercedesen til hans far... og nå er han her :) 

   

  Sitat Daniel: Det er en stor ære for meg å bli den 10ende DCNAD og jeg er virkelig stolt for den anerkjennelsen jeg har fått. Dette blir uten tvil årets nyhet for meg!

   

  Ekstremt nøye, kvalitet i alle ledd samt en vilje til å få ting riktig var noe av det som kom frem som skussmål når han var nominert, og senere ble stemt inn.. 

   

  Vi i DCN gratulerer og vi håper å se mang en S&S fra den fronten i fremtiden :)

   

   

   

   

  26

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.


  Logg inn nå