Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  DCN er 10 år - Vinn SWISSVAX master collection

  Sign in to follow this  

  10 år har gått, vi er fortsatt her, bilparken blir bare blankere og blankere for hvert år :) 

   

  Når en mimrer litt og ser tilbake på de 10 årene som har gått siden Detailers Club startet, kommer en fort innom de tingene en har kjøpt som har kilt mest i magen (samt laget bremsespor i lommebok). Da kan en for min del ikke komme unna SWISSVAX sitt MASTER KIT.. Jeg kan selv i dag huske været den dagen jeg hentet den pakka på posten, hvor forsiktig jeg var når jeg bar esken ut i bilen, samt hvor nøysomt jeg åpnet esken og tok opp flasker, børster og krukker fra den feteste bagen jeg noen gang hadde sett! Jeg satt de pent på stuebordet og følte jeg var i ett med universet.. Jeg tror saktens at "min dag" av Åge Aleksandersen var på radioene også... Nirvana for en som setter bilpleie "forholdsvis" høyt med andre ord..

   

  Vel, nok om det. Swissvax er en av de eldste forhandlerne vi har her på DCN, de har vært med nesten siden dag 1 her hos oss, og de var tidlig ute med å tilby seg å sponse oss med en premie til 10 års jubileet også... og tror du ikke de kom med et SWISSVAX MASTER KIT med en SHIELD voks verdi 6.777,- til oss..

   

   

  swissvax-master-collection-kit.jpg

   

   

   

  Så, rett på capsen, trekk opp buksa, juster sløyfe og spiss barten og følg med, SWISSVAX kittet kan du vinne her hos DCN.. Det du trenger å gjøre er å poste bilde av type fremkomstmiddel du kjører om dagen.. Buss, fly og tog teller også, bare få med merke og modell på daglig fremkomstmiddel  ;) 

   

  Kort fortalt, BILDE, MERKE, MODELL i denne tråd..

   

  Viktig Info
  Det er bare lov med et innlegg pr bruker/ip-adresse mht konkurransen (Vi er fult klar over at det er mulig å lure seg rundt det) Så vinneren vil bli sjekket nøye og må derfor også ha gyldig navn og adresse registrert på sin konto. Er brukeren som vinner registret med flere vil man bli disket og det trekkes på nytt.

  Adressen som det skal sendes til hvis man vinner registreres i klubbshoppen fra menyen Klubbshop --> Mine detaljer. Navn og adresse må være registrert innen premien trekkes. Fult navn og adresse er ikke synlig for andre enn admins.
  Er du VIP medlem eller har handlet i Klubbshoppen er info allerede registrert. Er uansett lurt å sjekke at det er riktig det som står der. Konkurranse gjelder KUN for personer med adresse i Norge

   

   

   

  Vinner trekkes kl 00.01 7 desember 2017 med random nr generator

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments  Vw Golf Mk2 "Deep Blue"

  Posted

  Nå med ny motor der ALT er gull,krom og skal skinne like mye under girkassa som på taket😉

  IMG_20171105_203137.jpg

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  M/S Color Magic i 10 dager til 

   

  color-magic_9349863_1699567.940x1000.jpg

  Edited by Terjeo
  Skiftet bilde
  • Like 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites  Guest
  This is now closed for further comments

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...