Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Concours - Ny forhandler på Detailersclub

  Up and rising

   

  Etablert 1 november 2013, så det er det en kan kalle et ferskt firma, Concours er et samarbeid mellom Lars Christoffer Krokeide og Bernhard Brynildsen, 2 som har mange år bak seg innenfor bilpleie, har du vært på DCN noen uker, da har du i alle fall fått med deg disse to, kvalitet i alle ledd.

   

  Den lange veien

   

  Begge to har gått den lange veien som heter "prøving og feiling" så alle feil de har gjort skal du slippe å gjøre, produktene de selger i sin nettshop er testet, overveid og vel utprøvd før de har blitt tatt inn i varmen, noe som enkelt speiler seg mht utvalget de har, du finner mye du nikker anerkjennende til der.

   

  Vareutvalget

   

  Vareutvalgt strekker seg fra grunnleggende vask av bilen til show room finish, så har du en bil du skal ha på utstilling kan det lønne seg å ta en tur innom Concours for produkter og veiledning til bruken av disse. Her finner du alt fra strekk av eksteriør til interiør, skinnfarging? Null problem, her leverer både Swissvax og Leather Lab, korrigering av bilen? Hele serien til Rupers er å finne samt Menzerna sine utsøkte produktserie... Noen som sa blank bil?

   

  De fører kjente og kjære produkter fra blant annet:

  - P21s

  - Mac Prickbort

  - Menzerna

  - RUPES

  - Swissvax

  - GTechniq

  - Leather Lab

   

  + mange flere, og hovedpoenget er at dette er utprøvde produkter av noen av markedets beste bilpleiere, så det skal litt til å trå feil for deg som forbruker, såfremt du vet opp og ned på en vaskebøtte ;)

   

  Vi ønsker Concours lykke til og takker for at nok en nettbutikk er på banene for et blankere Norge.

   

   

  ccs-3-0-57071000-1383350843.jpg
  • DCN Poeng 1  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×