Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Autoglaze ny samarbeidspartner

  Autoglaze.no eies av 4 stk entusiastiske karer, 2 stk som har plumpa godt ut i bilpleiemyra og 2 stk som er i ferd med å gjøre det, bilpleie entusiast og egen nettbutikk? vel det er vel som å sette bukken rett ved havresekken.

   

  Autoglaze er et ganske så nytt firma, den er en spinn off fra Delelageret AS, så drift har de hatt i mange år, men ikke så mye innen bilpleie.

  Ideen om Autoglaze var da de ikke fant enkelte produkter på markedet i Norge, og ønsket derfor å tilby disse til forbrukere, både til proff, forbruker og detailer, veien var kort fra munn til handling, og Autoglaze så dagens lys i 2013. Vareutvalget er stort og de har alt fra små volum til større volum på produkt forpakninger, alt ettersom hvor mye du ønsker å kjøpe.

   

  Autoglaze har agenturer på feks Britemax, Raceglaze, 3D Products og Max Protect i Norge, er fullsort distributør av RUPES. De er også forhandlere av Braun Automotive produkter, og ikke minst deres egen produkt portofølje, Autoglaze Professional Car Care System. Autoglaze leverer til forbrukermarkedet, proffmarkedet og Detailere, så her er det noe for alle og enhver.

   

  Autoglaze vil også ha kurs, da i Max Protect serien, med instruktører kjent fra DCN, noe som også er en suveren ting for brukere på forumet vårt.

   

  Med litt nytt på plakaten og et supert utvalg føler vi at Autoglaze er en suveren samarbeidspartner her på DetailersClub og ønsker de lykke til her hos oss.

   

  For de som ønsker det, så har de også eget utsalg, du finner de på denne adressen:

  Marenlundvn 6, 2020 Skedsmokorset om du ønsker å kjøpe over disk, men husk å gjøre en avtale over PM på Detailersclub før du oppsøker de, da de ikke har faste åpningstider.

   

  VIP medlemmer vil selvfølgelig nyte godt av en rabatt, denne finner du under Vip rabatter her hos oss.

   

   

  ccs-1-0-19771400-1416057687.png

   

   

  • DCN Poeng 3  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×