• truhaa
  truhaa

  Autodude er på plass hos DCN..

  Nok en forhandler er på plass her hos oss til medlemmers glede (og svie i lommebok)

   

  Autodude er et firma fra Finnland med Norsk avdeling i Sarpsborg. Autodude er opptatt av kvalitet men liker også kvantitet, de har et enormt utvalg i nettbutikken med mange solide merkenavn som feks, Valet Pro, DoDo Juice, Rupes, Auto Finesse, Collinite, Soft99, Gtechniq, Mirka og Poorboys world samt mange andre merker som en detailer vil nikke anerkjennende til.. En ser de ikke er helt noviser mht hva de ønsker å selge i nettbutikken sin. Her lukter det kvalitet i flere ledd.. Se ikke bort fra at det vil dukke opp enda flere merker der etterhvert, samt fyldig utvalg fra de merkene de allerede har i nettbutikken

   

  Autodude så sin start i 2017 i Norge, men har hovedsete i Finnland (2015), hørte vi studietur :D De er også på plass i Sverige pdd, så de har nok et ønske om et grep om Skandinavia etterhvert, hvorfor ikke? det er et manko mht bilpleie i de fleste skandinaviske landene. Her i Norge er vi i en særklasse mht bilpleie og vi har et miljø som er unikt, samt et utvalg som er enormt med tanke på befolkningen her., Vi setter kvalitet først, men om vi får kvaliteten til en bra pris liker vi det best.. 

   

  Autodude hadde derfor et ønske om å dra igang en nettbutikk som hadde et solid utvalg innenfor de produktene de selv likte, utvalget har derfor blitt som det har blitt, stort. Det er vrient å velge da det er så mye på markedet som er bra, og de overlater til kunden å bestemme selv hva de ønsker av merke eller produkt, det eneste de setter som krav er at det de selger, SKAL være bra... En skal føle seg trygg om en handler hos Autodude.no, samt til en god pris.

   

  Det har heldigvis skjedd litt på bilpleiemarkedet i årenes løp, en kan saktens huske at det en hadde tilgang til av bilpleieprodukter stod i en liten hylle på den lokale bensinstasjonen, gjerne med et lite støvlag. De som drev bilpleiefirma fikk du lite info fra, og forhandlere av proffprodukter var lite lystene på å selge til en novis med fare for at en skadet både seg selv og bil.. Vel, godt det ikke er sånn lenger, nå er en et klikk unna det meste en måtte ønske..

   

  Vi vil derfor ønske Autodude.no velkommen til Detailers Club Norway og håper at våre medlemmer finner mang en godsak hos de til en fornuftig penge. 

   

  Du som VIP medlem har selvfølgelig en egen VIP rabatt når du handler hos de... 

   

   

   

  AUTODUDE.no

   

   

  autodude1.jpg

  2

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Gjest
  Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold