Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Autodude er på plass hos DCN..

  Nok en forhandler er på plass her hos oss til medlemmers glede (og svie i lommebok)

   

  Autodude er et firma fra Finland med Norsk avdeling i Sarpsborg. Autodude er opptatt av kvalitet men liker også kvantitet, de har et enormt utvalg i nettbutikken med mange solide merkenavn som feks, Valet Pro, DoDo Juice, Rupes, Auto Finesse, Collinite, Soft99, Gtechniq, Mirka og Poorboys world samt mange andre merker som en detailer vil nikke anerkjennende til.. En ser de ikke er helt noviser mht hva de ønsker å selge i nettbutikken sin. Her lukter det kvalitet i flere ledd.. Se ikke bort fra at det vil dukke opp enda flere merker der etterhvert, samt fyldig utvalg fra de merkene de allerede har i nettbutikken

   

  Autodude så sin start i 2017 i Norge, men har hovedsete i Finland (2015), hørte vi studietur :D De er også på plass i Sverige pdd, så de har nok et ønske om et grep om Skandinavia etterhvert, hvorfor ikke? det er et manko mht bilpleie i de fleste skandinaviske landene. Her i Norge er vi i en særklasse mht bilpleie og vi har et miljø som er unikt, samt et utvalg som er enormt med tanke på befolkningen her., Vi setter kvalitet først, men om vi får kvaliteten til en bra pris liker vi det best.. 

   

  Autodude hadde derfor et ønske om å dra igang en nettbutikk som hadde et solid utvalg innenfor de produktene de selv likte, utvalget har derfor blitt som det har blitt, stort. Det er vrient å velge da det er så mye på markedet som er bra, og de overlater til kunden å bestemme selv hva de ønsker av merke eller produkt, det eneste de setter som krav er at det de selger, SKAL være bra... En skal føle seg trygg om en handler hos Autodude.no, samt til en god pris.

   

  Det har heldigvis skjedd litt på bilpleiemarkedet i årenes løp, en kan saktens huske at det en hadde tilgang til av bilpleieprodukter stod i en liten hylle på den lokale bensinstasjonen, gjerne med et lite støvlag. De som drev bilpleiefirma fikk du lite info fra, og forhandlere av proffprodukter var lite lystene på å selge til en novis med fare for at en skadet både seg selv og bil.. Vel, godt det ikke er sånn lenger, nå er en et klikk unna det meste en måtte ønske..

   

  Vi vil derfor ønske Autodude.no velkommen til Detailers Club Norway og håper at våre medlemmer finner mang en godsak hos de til en fornuftig penge. 

   

  Du som VIP medlem har selvfølgelig en egen VIP rabatt når du handler hos de... 

   

   

   

  AUTODUDE.no

   

   

  autodude1.jpg

  Endret av truhaa

  • DCN Poeng 3  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×