Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Årets bilpleieprodukt 2014 er......

  Sign in to follow this  

  MAC 124 PRICKBORT..

   

  Dette er ingen overraskelse at denne vinner, Prickbort er vel for mange av oss det første WOW vi får mht rett produkt til rett jobb. Den lager virkelig vei i vellinga på en vintertrøtt bil, og rydder unna såpass at det sparer både clay og frustrasjon over belegget som befinner seg nederst på bilen.

   

  DCN er en nettside med snart 9000 medlemmer, vi er en gruppe som setter kvalitet foran kvantitet, det settes større krav til at ting virker før pris er et tema, Prickbort er dog ikke et dyrt produkt, men leverer en uovertruffen kvalitet til den jobben den skal gjøre. En verdig vinner.

   

  Totalt var det 140 stemmer, 40 produkter ble nominert, så det er nok av gode produkter å velge i etterhvert..

   

  MAC 124 Prickbort vant med 25 stemmer av 140 stemmer.

   

  Nr 2 på lista var RUPES UHS med 20 stemmer og det er en sterk 2 plass med tanke på at dette produktet ikke har vært på markedet så voldsomt lenge.

   

  Nr 3 på lista var Bilnerden sin spesial svamp (dog stemt på med flere navn, North Detailng/Bilnerden, men samme produkt) Også et produkt som titt og ofte blir nevnt hos oss i 2014.

   

  Vi vil igjen gratulere Mac 124 Prickbort med 1 plass i vår kåring av 2014`s best likte bilpleieprodukt, vel fortjent, og har du enda ikke testet Prickbort, så har du noe godt i vente.. virkelig et produkt du blir glad i både mht vedlikeholdsvask om vinteren og som et forvask produkt før polering av bilen..

   

  Mac 124 Prickbort fåes i alt fra 1 liter og opp til str tankbil om du ønsker, de fleste som har testet 1 liter ender ofte opp med en ti liter av denne. Kjekt å ha sak for de fleste av oss som vasker og polerer bil.

  .

  Vi takker for alle stemmer som har kommet inn, stemmetråd er åpen igjen nå, så dere kan titte på hva andre også stemte. Mange gode produkter som nevnes der.

  ccs-3-0-64037300-1420322919_thumb.jpg

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...