• truhaa
  truhaa

  Årets bilpleieprodukt 2014 er......

  MAC 124 PRICKBORT..

   

  Dette er ingen overraskelse at denne vinner, Prickbort er vel for mange av oss det første WOW vi får mht rett produkt til rett jobb. Den lager virkelig vei i vellinga på en vintertrøtt bil, og rydder unna såpass at det sparer både clay og frustrasjon over belegget som befinner seg nederst på bilen.

   

  DCN er en nettside med snart 9000 medlemmer, vi er en gruppe som setter kvalitet foran kvantitet, det settes større krav til at ting virker før pris er et tema, Prickbort er dog ikke et dyrt produkt, men leverer en uovertruffen kvalitet til den jobben den skal gjøre. En verdig vinner.

   

  Totalt var det 140 stemmer, 40 produkter ble nominert, så det er nok av gode produkter å velge i etterhvert..

   

  MAC 124 Prickbort vant med 25 stemmer av 140 stemmer.

   

  Nr 2 på lista var RUPES UHS med 20 stemmer og det er en sterk 2 plass med tanke på at dette produktet ikke har vært på markedet så voldsomt lenge.

   

  Nr 3 på lista var Bilnerden sin spesial svamp (dog stemt på med flere navn, North Detailng/Bilnerden, men samme produkt) Også et produkt som titt og ofte blir nevnt hos oss i 2014.

   

  Vi vil igjen gratulere Mac 124 Prickbort med 1 plass i vår kåring av 2014`s best likte bilpleieprodukt, vel fortjent, og har du enda ikke testet Prickbort, så har du noe godt i vente.. virkelig et produkt du blir glad i både mht vedlikeholdsvask om vinteren og som et forvask produkt før polering av bilen..

   

  Mac 124 Prickbort fåes i alt fra 1 liter og opp til str tankbil om du ønsker, de fleste som har testet 1 liter ender ofte opp med en ti liter av denne. Kjekt å ha sak for de fleste av oss som vasker og polerer bil.

  .

  Vi takker for alle stemmer som har kommet inn, stemmetråd er åpen igjen nå, så dere kan titte på hva andre også stemte. Mange gode produkter som nevnes der.

  ccs-3-0-64037300-1420322919_thumb.jpg

  6

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Gjest
  Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold