Gå til innhold
ArneR.

Tips til å friske opp plast-innerskjerm

Recommended Posts

ArneR.

Eg holder på med en escort cosworth og bestilte nye innerskjermer. Problemet er at disse er gått ut fra delesortementet for lenge siden så jeg fikk bare tak i til venstre side. Så måtte handle brukt til høyre sida. Den var full i lakk og tectyl så det ble mye skraping for å få den helt ren. Men det er mye småriper og merker i plasten no. Plasten er også falmet en del. Men det er få stygge riper, mest overfladiske. Noen tips til gode midler/metoder for å få den tilbake til ungdomsglansen??

Bilde av innerskjermen:

IMG_2831_1.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ØHN

Rengjør skikkelig med børste og f. eks SurfexHD først. Tectyl, Mercasol etc fjernes enklest med whitesprit. Du kan bruke Tardis også, men den er i det store og hele whitesprit også.

Kommer an på hvor mye arbeid du skal legge i det. Plasten kan våtslipes og poleres. Polytrol som LSP er nok en vinner :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ArneR.

Er villig til å sitte lenge for å få det strøkent. Dumt med helt ny innerskjerm på høyre side og en slitt, fæl en på venstre. Så da blir det en tur på Jernia i dag å handle Polytrol. Takker for tipset.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×