obimann

Foma 747 - feil på turbolanse fikset

Jeg fikk for noen uker siden problem med turbolansen på min Foma 747. Maskinen med lanse ble kjøpt på Bauhaus i mai 2010 og er pent brukt og lagret innendørs i varmt rom. Problemet var at strålene stoppet å "snurre rundt", så den ble bare stående litt skrått ut til siden. Jeg sendte e-post til Foma Norge, og fikk raskt svar. Dette var et problem de var kjent med, og kunne skyldes støv/skitt i tuppen av lansen.

Jeg prøvde å blåse den ren med luft og å spyle med vann. Dette gjorde at den virket noen minutter før den stoppet igjen. Prøvde to ganger for sikkerhets skyld, uten at det løste feilen. Jeg tok derfor med kvittering og lanse til Bauhaus for å reklamere. Der var de kjent med problemet, og jeg fikk en ny lanse uten noe om og men. Slik jeg forsto han jeg snakket med hos Bauhaus, så hadde dette hendt på en lanse tidligere i år, pluss noen få de foregående årene. Altså ikke et stort problem, med tanke på hvor mange Foma HT Bauhaus selger. (Turbolansen er nok den samme på mange modeller.)

Et pluss i boka til Bauhaus (og Foma) for god kundebehandling! Og jeg er fortsatt fornøyd med min 747, for de som lurer på det!

Endret av obimann
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for at du poster slike erfaringer. Jeg har kjøpt samme spyler fra samme sted, men ikke hatt noen problemer så langt ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tenkte det kunne være nyttig info, ja. Det beste er selvsagt at et produkt ikke har feil, men det nest beste er en produsent/butikk som fikser det på en grei måte. :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive