Gå til innhold
Swissvax / Dag

August kampanje Swissvax

Recommended Posts

Swissvax / Dag    233
Swissvax / Dag

Hei folkens,

Vi sender med visse mellomrom ut nyhetsbrev til kunder og andre som abonnerer på dette hos oss (mange av dere gjør nok det allerede) der man får tilbud som andre ikke får nytte av. Unntaket er dere her på DC, så derfor legger jeg en kopi her under:

Så er sommerferien over for de fleste av oss og folk er på jobb igjen. Her hos Swissvax begynner siste del av sommeren med å sende ut et nyhetsbrev med tre nye kampanjer, i tillegg til info om vår nyeste voks. Som abonnent på våre brev får du tilgang på tilbud spesielt reservert vår abonnentbase.

Swissvax kampanje nr 1:

Kjøp Swissvax produkter for min 600,- eks frakt - få med en Swissvax Waschpudel (verdi 149,-) kostnadsfritt! Les videre under bildet for detaljer.

Kjøp produkter for kr 600,- eks frakt og få med en Swissvax Waschpudel til en verdi av kr 149,- uten kostnad. Dette er et virkelig "Må ha!" produkt som vi har solgt masse av og fått strålende tilbakemeldinger på! Et høykvalitets vaskeredskap formet som en svamp og trukket med høykvalitets chenille bomull av topp kvalitet som sikrer en skånsom og behagelig bilvask. Dette burde enhver bileentusiast minst ha et par stykker av. Les mer om Swissvax Waschpudel ved å trykke her eller på bildet over.

Skriv kodeord SVWP i kommentarfeltet når du legger inn din ordre i nettbutikken for å aktivere tilbudet.

Swissvax kampanje nr 2:

Verv en av dine venner eller bekjente til å bli ny kunde hos oss - og få en Swissvax Microwash mikrofiber klut (verdi 109,-) tilsendt kostnadsfritt!

Kravet for å motta premie er at din venn/bekjent må handle minimum en stk Swissvax voks til 599,- eller dyrere og en Swissvax Cleaner Fluid til kr 269,-. Vi legger ved Swissvax påføringsputer for voks og cleaner til kr 98,- kostnadsfritt i bestillingen. Du må sende oss en e-post om hvem du har vervet og så snart vi ser at vedkommende har handlet i forhold til krav over, sender vi deg en Swissvax MicroWash klut i posten. NB! Merk at den du verver ikke kan være kunde fra før, samt at du må være kunde fra før.

Swissvax Crystal Rock - Paul Dalton's voks!

Vi lanserte for få uker siden Swissvax sin nyeste voks - Swissvax Crystal Rock. Dette er en av Swissvax sine beste vokser noensinne, noe som gjenspeiles i prisen på 6399,- Til tross for dette har vi på disse få ukene snart solgt ti stykker her i Norge!

Swissvax Crystal Rock er en ny og unik voks utviklet i samarbeid med Paul Dalton - britisk bilpleiespesialist med ry verden over.

Med sine 76 % av den reneste, brasilianske, elfenbenshvite carnauba voks er Swissvax Crystal Rock blant de voksene med høyest carnauba innhold på markedet. Den vil gi kjøretøyets lakk en utrolig glød og dybde, samtidig som den er holdbar og beskyttende.

For mer informasjon om produktet trykk på bildet over eller her.

Swissvax kampanje nr 3:

Alle som bestiller Swissvax Crystal Rock innen utgangen av søndag 10. august får med et stk Swissvax Leather Care Kit (verdi 599,-) uten kostnad, samt fraktfri levering!

*) Kampanjene gjelder fra og med tirsdag 5. til og med søndag 10. august og kun adressater med postadresse i Norge. Det kan bli noen dagers ventetid om vi får stor pågang.Vi tar forbehold om skrivefeil i tilbudet.

Mvh Dag/Swissvax

Endret av Dag/Swissvax

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Swissvax / Dag    233
Swissvax / Dag

NB: Ved bestilling, skriv ditt medlemsnummer i DC i kommentar feltet på bestillingen. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×