Gå til innhold
geir__

Polering på støtfangere (av plast)

Recommended Posts

geir__    0
geir__

Hei

Har tidligere polert et par biler med lite riper. Da brukte jeg gul 3m/gule pads og blå 3m/blå pads. Dette ble ok (bedre og bedre), men var begrenset hvor mye korrigering jeg fikk til. Skal ta en Golf samt en Audi A4 til våren.

Golfen har masse fine vaskeriper (etter maskin?). Tenkte jeg skulle prøve gul 3m med orange pads her (har prøvd gule pads på denne bilen før, men synes ikke det tok nok).

A4 har noen fine vaskeriper og noen som er litt dypere. Tenkte her jeg skulle prøve grønn 3m/grønne pads på de dypeste ripene og deretter gult på resten av bilen (prøver gult før grønt, men tror ikke det tar nok).

Alt vel så langt tror jeg. Lurer likevel på et par ting:

Støtfangerene er av plast. Har lest at noen anbefaler ullpads her. Har ikke brukt dette før. Bør jeg kjøpe dette? Noe spesielt å tenke på ved bruk av ullpads kontra vanlige pads?

Holder dere maskinen slik at padsene ligger flatt mot lakken eller holder dere den litt skrått mot lakken?

På forhånd, takk :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
hmsilset    3 830
hmsilset

Ullpads korrigerer med bra cut og utvikler mindre varme. Jeg legger veldig lite press på og er ikke nøye med hvilken vinkel jeg berører lakken med padsen med.Bruker altid lavt turtall også.Eller lavest mulig.Flex maskina mi starter på 1100 rpm.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mats    16
Mats

Fordelen med ull når du korrigerer er at den utvikler mindre varme, så ull kan være sikrere på plast for en som ikke har så mye erfaring. Ulempen er som regel at de er grove, og grovt betyr hologrammer/kjørespor så det kan nok være en fordel å gå over med en fin skumpad etterpå.

Mitt råd er å prøve deg frem, vær heller litt for mye forsiktig en for lite. Det er kjedelig og brenne igjennom på plast, det vet jeg av erfaring ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×