SF AutoSpa

Detaling Sort B7 A4 Avant TDI Quattro

Her kommer liten worklogg på siste prosjekt.

Et større prosjekt en jeg trodde det kunne bli på en 2007 mod.

Maskin:

Flex 3401 VRG

Pad:

Hexilogic gul og hvit.

Lake county rød.

Produkt:.

Scholl 3 Gold.

A15

CG M-Seal

Swisswax Onyx.

Ved ankomst før vask

Bilde001Medium.jpg

Bilde004Medium.jpg

Bilde007Medium.jpg

Bilde011Medium.jpg

Et par bilder fra inspeksjon etter vask.

Bilde016Medium.jpg

Bilde017Medium.jpg

Bilde018Medium.jpg

Bilde019Medium.jpg

Bilde022Medium.jpg

Bilde024Medium.jpg

Bilde026Medium.jpg

Bilde027Medium.jpg

Bilde028Medium.jpg

Ekstremt matte hjulbuer bak.

Bilde032Medium.jpg

50/50 bilder etter kjøring med kun S3 Gold og hvit Hexilogic

Bilde037Medium.jpg

Bilde038Medium.jpg

Bilde039Medium.jpg

Bilde040Medium.jpg

Bilde073Medium.jpg

Bilde075Medium.jpg

Ferdig med første panel! forskjerm førerside.

Bilde053Medium.jpg

Bilde057Medium.jpg

Bilde062Medium.jpg

Bilde060Medium.jpg

To be cotinued ! :-)

Dag 3..

Ble så seint i går at jeg ikke rakk noen update.

Legger ved noen bilder av panseret ferdig kjørt med S3Gold.

Bilde090Medium.jpg

Bilde088Medium.jpg

Og et stor smil fra eieren som var på inspesksjon :-)

Bilde094Medium.jpg

Kommer tilbake med flere bilder i morgen da jeg forhåptlig vis blir ferdig med A15 på hele bilen.

Så er det bare å vente på pakken fra SS med CG M- seal og SW ONYX !

Endret av RS246
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser ut som bilen er i rette hender, gleder meg til fortsettelse :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser lovende ut dette, gleder meg til å se bilen ferdig :)

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser lovende ut dette, gleder meg til å se bilen ferdig :)

Takk for det, har lagt til et par bilder til, kommer tilbake med mere i morgen :-)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

DA var A4en klar for levering !

Slenger ved noen bilder, selv om lysforholdene ikke var optimale i dag,

Bilde108Medium.jpg

Bilde111Medium.jpg

Bilde113Medium.jpg

Bilde124Medium.jpg

Bilde134Medium.jpg

Bilde135Medium.jpg

Bilde139Medium.jpg

Bilde144Medium.jpg

Bilde148Medium.jpg

Bilde156Medium.jpg

Bilde167Medium.jpg

Bilde169Medium.jpg

Bilde171Medium.jpg

Bilde180Medium.jpg

Bilde178Medium.jpg

Bilde173Medium.jpg

Bilde170Medium.jpg

Bilde155Medium.jpg

Bilde154Medium.jpg

Endret av RS246
7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Meget bra, +1 credz:)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Meget bra, +1 credz:)

Takk for det Sindre...

Hadde en rar opplevelse med siste laget Swisswax Onyx.

Panelet var 100% strøkent etter kjøring med S3 Gold, A15 og CG M-Seal før Swisswax.

Når jeg la på swisswaxen kom det frem nye riper som ikke var der før, eller rettere sagt som ikke sytnes før ?

Sjekket neste panel med LED og lupe før jeg igjen la på Swisswaxen. Ingen striper før, og mange etterpå ...

Noen som har opplevd det samme ?

Endret av RS246
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skikkelig blankt og pent. Poleringsbildene viser en solid forbedring fra utgangspunktet også. +1 cred

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Når jeg la på swisswaxen kom det frem nye riper som ikke var der før, eller rettere sagt som ikke sytnes før ?

Sjekket neste panel med LED og lupe før jeg igjen la på Swisswaxen. Ingen striper før, og mange etterpå ...

Noen som har opplevd det samme ?

Først og fremst, pen jobb på Audaen:-)

Det du beskriver har jeg opplevd noen ganger med Swissvax og også andre LSP'er... Når du opplever dette gjør følgende: Titt på mikrofiberen - ser ingenting, se nøyere etter - fortsatt ingenting, prøv igj....kast i vaskebøtta, ny mikrofiber frem = problem løst...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Først og fremst, pen jobb på Audaen:-)

Det du beskriver har jeg opplevd noen ganger med Swissvax og også andre LSP'er... Når du opplever dette gjør følgende: Titt på mikrofiberen - ser ingenting, se nøyere etter - fortsatt ingenting, prøv igj....kast i vaskebøtta, ny mikrofiber frem = problem løst...

Tenkte på dette jeg også siden mirofiberen var helt ny og uvaska...

Mulig den har vært på gulvet i produksjonen før jeg fikk den .. :-(

Får prøve dette neste gang, om problemet dukker opp igjen...

Må si CG M-Seal og S03 gold var de 2 produktene som imponerte mest på denne jobben...

M-sealen ga både dypde og blankhet jeg aldri hadde forventet til denne prisen samt at den var forbausende lett og jobbe med.

Siden jeg kun kjører DA kunne jeg ønsket enda litt mere cut for å spare tid. (Brukte 30 timer på denne jobben) !

Brukte Hexi Logic Hvit og gul, men har nå bestilt Scholl ull til neste jobb...

Går ut ifra at Sholl S0 matig krever betydelig mere jobb etterpå for å få blankheten tilbake. ?

Mange takk for gode tilbakemeldinger alle sammen !!!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brukte Hexi Logic Hvit og gul, men har nå bestilt Scholl ull til neste jobb...

Går ut ifra at Sholl S0 matig krever betydelig mere jobb etterpå for å få blankheten tilbake. ?

Mange takk for gode tilbakemeldinger alle sammen !!!

Må også først si godt jobbet på Audien! Ble blankt og pent som det skal være :)

Kjørte du wipedown etter A15? Selv om det er beskyttelse i A15 så var det vel ikke så farlig om du fjernet den, siden du uansett skulle legge på voks etterpå. Hvis ikke kan det hende at du ikke fikk bort alle oljene fra lakken og dermed ikke så ripene før du la voksen!

Og vil nok ikke annbefale deg å bruke S0 hvis du bare bruker DA maskin. Blir MYE jobb med å få det pent etterpå tror jeg...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Må også først si godt jobbet på Audien! Ble blankt og pent som det skal være :)

Kjørte du wipedown etter A15? Selv om det er beskyttelse i A15 så var det vel ikke så farlig om du fjernet den, siden du uansett skulle legge på voks etterpå. Hvis ikke kan det hende at du ikke fikk bort alle oljene fra lakken og dermed ikke så ripene før du la voksen!

Og vil nok ikke annbefale deg å bruke S0 hvis du bare bruker DA maskin. Blir MYE jobb med å få det pent etterpå tror jeg...

Takker for tilbakemeldiing !

Kjørte ikke Wipedown etter A15 nei.

Men inspiserte nøye etter S03, og denne har vell ikke noe fyller som "skjuler" ripene.

Ved denne inpseksjonen var panelet strøkent før A15. Stripene kom ikke før siste laget med SW Onyx. :blink:

Men klutene var nye, så mistenker at det har vært urenheter i disse. <_<

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker for tilbakemeldiing !

Kjørte ikke Wipedown etter A15 nei.

Men inspiserte nøye etter S03, og denne har vell ikke noe fyller som "skjuler" ripene.

Ved denne inpseksjonen var panelet strøkent før A15. Stripene kom ikke før siste laget med SW Onyx. :blink:

Men klutene var nye, så mistenker at det har vært urenheter i disse. <_<

Er ikke direkte fyllere i S03 nei, men det er oljer i den som skjuler riper og hologrammer om du ikke vasker panelet eller tar wipedown med f.eks IPA.

Har en liten misstanke til at det kan være dette som er grunnen, men det kan også som du sier være urenheter i klutene :)

Endret av Hans Marius
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er ikke direkte fyllere i S03 nei, men det er oljer i den som skjuler riper og hologrammer om du ikke vasker panelet eller tar wipedown med f.eks IPA.

Har en liten misstanke til at det kan være dette som er grunnen, men det kan også som du sier være urenheter i klutene :)

Får kjøre wipedown neste gang for sikkerhestskyld ! :P

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive