Gå til innhold
Hirobofly

Bilpleie og bil i og rundt Los Angeles

Recommended Posts

Hirobofly

Tenkte at det er jo en endel av oss som er ute og reiser av og til og for at man skal slippe å finne ut alt selv fra start hver gang, så legger jeg info ut det som jeg synes er bra og få med seg når man er i Los Angeles området.

Fyll gjerne på tråden med det som du vet om/har vært på/skal på, etc.

Chemical Guys:

http://www.chemicalguys.com/

Chemical Guys har jo mye snacks og butikken deres er vel verd et besøk. Veldig trivelige folk!

Dem har et par steder i Los Angeles-området, det mest sentrale i forhold til eks flyplassen LAX ligger i Inglewood.

Her snakker vi kun 10 min kjøring fra terminalen på LAX, hvor man hele tiden skal holde seg på samme vei; Century Blvd. Kjør østover fra LAX rett frem (mange lyskryss)på denne fra flyplassen, til høyre inn Prairie Av og så første til venstre igjen inn på 102nd Street. Da ligger dem i industribygget på venstre side etter 80m.

Dem har alle sine produkter utstilt og til salgs i et kompakt salgslokale, sammen med SmartWax produktene og diverse mf'er,koster/børster/bøtter, etc i et komplett utvalg. Anbefales!

Addressa dit er:

3915 102nd St.

Inglewood CA 90303

GoogleMaps: Chemical Guys Inglewood

IDudits har laget en tråd med fine bilder fra hans besøk i butikken sist sommer, den ligger her: Chemical Guys

Cars & Coffee:

http://irvine.carsandcoffee.info/

Dette er en utrolig greie som foregår hver lørdag morgen fra 06:30-09:00 på en parkeringsplass utenfor Mazda og Taco Bell sitt hovedkontor i Irvine rett som før Long Beach/Los Angeles. Alt er organisert på idealisme.

Her dukker det opp 70-200 biler og 3 ganger så mye folk som tilskuere for en hyggelig samling og bilprat. Det er vist helt vanlig at Ford, GM, Toyota, Tesla, etc plutselig kan dukke opp og vise en splitter ny modell eller prototype på disse samlingene. Men, ingenting annonseres eller noe, så det meste ligger i overraskelsen. Det hender at samlingen er avlyst, pga at eks Mazda skal bruke plassen selv til andre events,etc. Sjekk nettsidene-forumsiden for ev info før du tar turen, og står det ikke noe om avlysning; ja da går det som planlagt.

Det selges kaffe fra bord og sånn kaffevogner som trilles rundt. Det er gratis å komme og se på og parkering er gratis i parkeringshuset til Taco Bell som ligger 3 min vandring fra parkeringsplassen der det skjer. Det er godt skilta inn for parkering og toalett, etc når man kommer frem.

Irvine ligger ca 1t kjøring fra LAX flyplassen, kjør sørover på Freeway 405 San Diego, kjør av ved Exit 1c. (avkjøringene er merka med nummer, dem teller nedover ettersom du kjører sørover, men 1c kommer litt brått på) Avkjøringen er merka med Irvine Center Dr. Ta til venstre inn på Irvine Center Dr og kjør forbi Irvine Center. Ta til høyre på Gateway og da ligger parkeringsplassen i svingen på venstre side. Parkering for publikum ligger litt lengre inn i veien ved Taco Bell Hovedbyggning, merka helt greit.

Kom tidlig!!! Helst 06:30, da fylles parkeringsplassen kjapt opp. Rett før klokka 8 så begynner bilene og folket og dra igjen, og klokka 09 så er det helt tomt.

Ta med kamera, mye snacks som vises frem. Her skjer det:

Cars & Coffee

Las Vegas, SEMA.

http://www.semashow.com

Las Vegas er jo ca 4-5t kjøring fra Los Angeles gjennom ørkenen. (eller 40 min med fly fra eks Long Beach eller LAX)

SEMA arrangeres iår 2-5 November, men offisielt ikke åpent for vanlig publikum så er det vel ikke så mange som har mulighet for å besøke den......

Tunere?:

Noen som har info, anbefalinger?

  • DCN Poeng 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AndreasLie

Av Tunere i LA kan jeg anbefale å besøke Chip Foose. Man får omvisning inne på verkstedet hvor de bygger biler og se mye gammel historie. Det er bare åpent en gang i blandt, så send mail http://www.chipfoose.com

Har vært på cars & coffee også. Der får man se mye gromt. Her dukker det opp Merce SLR, Lamboer, Mustanger og andre grombiler.

Ikke så langt fra der cars & coffee holdes ligger http://www.hillbankmotorsports.com/ De er Shelby forhandler og har masse Shelby Cobra'er og Ford GT40 stående som man kan se på. Stiller man opp mannsterke og tar med egen bikinimodell så burner de og lager litt show samtidig.

10960_314688675253_580255253_9856045_4063808_n.jpg

10960_314688705253_580255253_9856048_7357519_n.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×