Gå til innhold

Beste beskyttelse mot barnejakker og glidelåser?


Aspiranten

Recommended Posts

Vasket, clayet og renset Merca ikveld og har mest lyst til å grine over alle RDS`n fruen og ungene har lagt igjen på de mest utrolige plasser, men verst er det selvsagt "inn og ut" av begge bakdørene og rundt bagasjeluka. Tenkte å høre med forumet om noen har noen gode tips for harde og beskyttende sealere \ vokser slik at jeg slipper å irritere meg over at de ødelegger lakken hele tiden.

Har Megs step 3 Carn. Wax og NXT Wax i hylla akkurat nå...

Gode tips mottas med stor takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen sealere eller vokser vil kunne beskytte mot sånt desverre. Det laget en voks/sealer legger igjen er mindre enn en tusendels millimeter tykt. Det eneste som hjelper er å legge på en beskyttelsesfilm på de mest utsatte plassene eller å lære opp fruen og barna til å være mer forsiktig :)

Endret av mighty82

Ja, jeg vasker med svamp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer

Et kjent problem på bruks- og familiebiler. Heldigvis er det ofte ikke så vanskelig å fjerne. Med en skikkelig korrigeringsrunde pr år holder man bilen ganske fin. Jeg tror dessverre ingen forsegling eller voks kan hindre dette helt. Du kan selvfølgelig legg på beskyttelsesfilm på utsatte steder, men det er ikke særlig pent. Det beste er nok å ha ren og nypolert glatt lakk det meste av tiden. Ha alltid på en Quick detailer etter vask så lakken holder seg glatt mellom hver gang du vokser/forsegler.

Detailers Club Norway Approved Detailer  &  Nanolex Approved Detailer          

Certified Bigfoot System Specialist              

 

Linker til nyere utførte jobber: Sort BMW X5 - Volvo XC90 - Mazda CX5 - Subaru Levorg - Sort Audi A4Sort Toyota LandcruiserSort BMW 3-serie - Mercedes-Benz Cabriolet - Sort Audi SUV - Audi Q5 - Volvo Cross Country - Jaguar XK8 - 2013 Volvo XC70 - Audi S6 - Jaguar XJ8 - Mercedes CLS - Volvo XC60 

  

Link til liste med tidligere referansejobber: Klikk liste
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel. Det vil hjelpe mot at møkk fester seg i lakken og det vil beskytte mot etsinger i lakken osv. Men drar du en skarp gjenstand mot lakken, eller egentlig hva som helst mot lakken når den er møkkete, så er det nok fullstending likegyldig hvilken lsp som ligger eller ikke ligger der :) Er det et lett lag med veistøv på lakken skal det INGEN berøring til for å lage saftige swirls og riper uansett hvilken lsp :)

Jeg tok i sommer en V50 som var i daglig bruk av familie med barn. Bak begge bakdørene var det dype riper etter saker og ting på veg inn og ut av bilen. Disse ripene var godt nede i grunninga.

Endret av mighty82

Ja, jeg vasker med svamp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fair enough, da er dressur og læring av maskinpolering på tapeten.

(I tillegg til å kjøpe inn litt ekstra med joggeklær og softshelljakker med skjulte glidelåser \ ikke lommer... Litt må man gardere seg :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

wreckmaster

Huff.... detta hørtes kjent ut gitt! Sliter med akkurat det samme på Bravoen, selv om unga er forholdsvis godt dresserte. De sier alltid når de går inn i bilen under fars argusøyne: Jeg skal ikke tråkke på det røde pappa :lol: Verre var det for en liten stund siden når kona satt minstemann i bilen og gikk inn for og hente noe før de skulle dra. Når hun kom ut igjen så hadde minstemann sveivet ned bakvinduet og klatret ut gjennom ruta, mens han hadde sklidd nedover døra med crocks på beina :(:angry::wacko::thumbdown::eek::mad: Og å lære opp frua til og lukke bakluka ved og bruke det innvendige håndtaket istedenfor og ta takk i utsiden av luka viser seg og være nesten umulig....... For ikke og snakke om når hun parkerer i det trange p-huset på flyplassen hun jobber på.... hufff..... Ble litt offtopic dette, men er vel som de andre skrev at det er nok kun film som gjelder!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...