Gå til innhold
Otto

Cyclo og Optimum polish, riper ble synlige etter forsegling

Recommended Posts

Otto    0
Otto

Jeg brukte en Cyclomaskin og Optimum Polish på en 2000 Skoda Octavia. Denne hadde endel "mellomdype" riper. Etter at jeg brukte mikrofiberklut for å fjerne det som var igjen av Optimum Polish, så resultatet veldig bra ut. Men etter at jeg hadde lagt på Lahega Hårdvax og fjernet denne med mikrofiber, var alle riper like synlige som før behandlingen med Optimum Polish. Jeg brukte Sonaxputer. Dette tror jeg fjerner 2000 grit riper med en Cyclo maskin. Jeg burde kanskje ha brukt ullputer eller Optimum (Hyper) Compound først?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ØHN    5 293
ØHN

Bilder? Det lønner seg å ta en skikkelig wipedown før man legger voks/forsegler, for å se hva man faktisk har fått bort av riper. Bruk ulike lyskilder til den sjekken. Halogen, LED, sola osv ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
trogha    442
trogha

Masse oljer i Optimum Polish så her lønner det seg med en wipedown, er ikke all verden man klarer å korrigere med den og DA maskin. Optimalt sett skulle du brukt en hard skumpute med litt cut sammens med Hyper Compound før du går over med mykere pute og OP. Ullpute er ikke noe særlig med DA maskin ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hans Marius    1 227
Hans Marius

Denne typen pad er nok det du trenger: http://www.scandicshine.no/nettbutikk/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=74

Wipedown er at du "vasker" området du har polert med f.eks IPA (50/50 vann og kondensfjerner), 3M General Purpose Abrasive Cleaner, vindusrens eller lignende. Dette gjør du for å fjerne oljer fra polishen som kan sitte i ripene som igjen hindrer at du ser ripene som er igjen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×