Gå til innhold
an10bill

Noen som har kjennskap til "Vintershampo" ?

Recommended Posts

an10bill    0
an10bill

Hei, 

 

Kona har tilgang på selvvask-anlegg med skumkanon og høytrykk/steamer i parkeringsgarasje på jobben. Dette er selvsagt praktisk siden hun da kan skumme og spyle av bilen ofte (er hun som bruker den til og fra jobb daglig), men jeg har vært skeptisk til å la henne bruke dette på den nye bilen, da jeg ikke aner hva slags kjemikalier de bruker. Kjedelig å bruke tid på voks/sealer på bilen, og så vasker fruen den i selvvasken på jobben og skreller LSP'en av før det har gått noen uker....  ;-)

 

I dag var jeg med innom og tok en kikk på det tekniske rommet til vaskeanlagget, og der så jeg det sto en diger 200L dunk med "Vintershampo".... Etter hva jeg har googlet frem og funnet ut, så leveres denne av "E. Brosstad Kjemi AS" som holder til i området rundt Ski. (www.vaskemidler.no - http://www.vaskemidler.no/upl/website/produkter/Brosjyre.pdf) - noen som har noen erfaring med denne og hvor snill den evt er mot LSP etc? Stod på dunken at det var en effektiv men skånsom vask.... men det betyr jo egentlig bare at den ikke river lakken av bilen.....ikke at den nødvndigvis er snill mot sealing og voks.... ;-)

 

Andre som ville vært skeptiske til å spyle over bilen med dette?? Eller er erfaringen at dette sjelden er noe problem?

 

 

 

 

  • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Prinsen    96
Prinsen

Min erfaring er at selvvaskeanlegg doserer vesentlig sterkere (og dermed hardere mot voks) enn det vi vasker med hjemme. Folk forventer tross alt at bilene skal bli rene etter en tur på selvvasken, og da nytter det ikke med kosesåpe og lavtrykk. Da må det være enten ekstremt trykk (sammenlignet med det du har i høyttrykkspyleren hjemme) eller sterk såpe.

 

Jeg ville ikke vært skeptisk til å bruke det, men jeg ville ikke forventet at voksen på bilen holdt i et halvt år dersom jeg vasket den fast der.

  • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Detailers Club Norway

© Detailers Club Norway AS siden 2007

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra grunnleggende vask, til tips om hvordan du skal få akkurat din bil til å bli så blank som mulig

×