Jump to content
Sign in to follow this  
mza

Hjelp til å utbedre skade ved dør

Recommended Posts

mza

Se bilde for skaden!

 

Med tanke på den høye kompetansen og perfeksjonismen i arbeidet på dette forumet blir dette nesten flaut å spørre, men fyrer løs: 
Er helt amatør innen detailing og utbedring av skader, men tenkte å høre om noen hadde noen gode tips for å få denne skaden mindre synlig. Jeg forventer langt i fra noe bra resultat, bare jeg enkelt kan gjøre noe så skaden blir 10% mindre synlig er det bra. Her tenker jeg om det er mulig med sliping for hånd, lakkstift eller lignende. Har kun tilgang på "vanlig" utstyr, og tenker ikke å gå i innkjøp av alle mulige maskiner og produkter. Har noen enkelt og greit et kjerringråd tar jeg i mot det :)

IMG_2818.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
EspenL

Skrubbsåret helt til høyre på døren (?), kan nok dempes betydelig med grovpolering, men det du bør fokusere på ASAP er å få vekk den rusten som allerede har angrepet buen inn mot døren og noen flekker inn mot hjulbuen, og beskytte eksponert stål mot videre rust.

 

Slik jeg ser det kan en absolutt minimumsløsning uten allverdens investeringer være å fjerne rust, slipe litt på skadde områder og lakkere til slutt. Da slipper du unna med å kjøpe en rustfjerner, f.eks Ferro-Bet, litt slipeutstyr, silikonfjerner, maskeringstape og et sett med grunning, fargelakk og klarlakk som matcher sånn nogenlunde fra BilXtra, Biltema, el.l.

Edited by EspenL

Share this post


Link to post
Share on other sites
jean_eric

Her ville jeg gått for et sted som driver med bilkosmetikk og spot repair. Er sikker på at kostnaden og resultatet er mer gledelig enn resultatet du får på egenhånd og kostnaden av utstyret du trenger.

  • DCN Point 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
PoliniAerox

Hei, det kan se ut som mye av det kun er maling på utsiden av lakken. mitt kjerringråd er å prøve aceton/neglelakkfjerner B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...