Jump to content
Sign in to follow this  
Holger's AS

Verdens største detailertreff!

Recommended Posts

Holger's AS

Jason Rose, Global director of training hos Rupes. Tidligere mangeårig produktspesialist hos Meguairs, sier på sin Facebookside at treffet som arrangeres i Norge i februar ser ut til å bli det største detailertreffet verden har sett! Det sier ikke rent lite om hva vi setter i gang i Tønsberg helgen 26. til 28. februar. I Norge har vi et av de mest aktive forum for detailing noe sted. Nettopp derfor ønsket RUPES å være med når vi i Holgers begynte å planlegge dette treffet med utgangspunkt i Bigfoot Seminaret som tidligere kun har vært holdt i Bangkok, Singapore, Beijing og Moskva.

Dette treffet er ment for alle med interesse for bilpleie og detailing. Både proff og amatør. Derfor er det også lagt til en helg slik at de fleste kan ha mulighet for å bli med. Selv om  Rupes Bigfoot spiller en naturlig hovedrolle er mange av temaene vi snakker om produktuavhengige og ment som ren felles lærdom. Selv om våre hovedforedragsholdere vil presentere Bigfoot systemet med alle nyheter inkludert, vil våre eksterne bidragsytere snakke om billakkoppbygning og riktig lyssetting. Vi skal introdusere mark 2 variantene av LHR 15 og LHR 21 og vi er naturligvis superstolte av at den helt nye NANO får Europapremiere på seminaret! For ikke å snakke om at det blir en sjelden anledning til å få møte noen av verdens største detailere som Mike Phillips og Jason Rose på norsk jord.:)

Dere som har fulgt med en stund vet at flere av våre absolutt dyktigste detailere skal være med som treningsintruktører. Bernhard Brynildsen, en av få i verden med autorisasjon fra Rupes, vil sammen men Tommy Lund, Finn Hansvold og Robert Vårhus være en del av vårt store treningsteam.  Treffet inneholder nemlig en riktig god kursdel bestående av ulike arbeidsstasjoner hvor de ulike maskinene og øvrige produkter fra Rupes blir behørig demonstrert og testet.  Treffet kvalifiserer til en Bigfoot godkjenning og kursbevis følger naturligvis med.

Mike Phillips fra Autogeek USA kommer for å holde foredrag og øse av sin enorme kunnskap. Han vil være tilgjengelig for signering av bøker og han uttrykker ønske om å få møte entusiastiske norske detailere. Autogeek sender også sin TV produsent Yancy for å filme showet og de skal sende dette på sin egen TV-kanal i USA. I tillegg til dette jobber vi med en egen aktør for produksjon for norsk tv... Følg med her, for dette kan bli spennende!;)

Vi har allerede mange påmeldte, men ettersom vi har booket hele Quality Tønsberg denne helgen har vi plass til mange! All informasjon om treffet finnes på vår eventside: http://rupesbigfootevent.com/ 

Vi hos Holgers har satt oss som mål å samle svært mange entusiastiske deltagere til et gigantisk treff i bilpleien og detailingens navn og håper virkelig at dere har lyst til å bli med!

Dette blir verdens STØRSTE detailertreff - og vi arrangerer det her i NORGE!!  :):)

Still gjerne spørsmål her. Ofte er spørsmålene jeg får interessante for flere.

Rune

ps. for VIP medlemmer finnes det også egen info som ligger på VIP forum delen.

 • DCN Point 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
mammut89

Jeg synes prisen er litt stiv for oss som stort sett detailer egne og venners biler, altså amatører. For oss er det helt ok å betale 500 kr for å dra på OMS og andre lignende bilhappenings. 3000kr er nok mer for den ligaen som har enkeltmansforetak og tar en del biler i året, altså proffe. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei mammut89. Takk for ditt innlegg. Vi vet at arrangementet kan virke dyrt og at det koster noe mer enn å komme inn på Oslo Motor Show. Vi deltar jo også der og du er hjertelig velkommen til å besøke oss der også. Samtidig må jeg få presisere at prisen ikke er 3000,- for å delta. For dagpass betaler du 2190,- (1990,- som VIP medlem).  2990,- er inkludert overnatting og frokost på Tønsbergs flotteste hotell. I begge alternativene er det inkludert både lunsj og middag i tillegg til kurs m/kursbevis, samt deltagerpakke og mulighet for å treffe noen av de aller fremste navnene innen norsk og internasjonal detailing.

Det koster veldig mye penger å arrangere et arrangement som dette. Lokaler, bemanning, spesielle gjester, bilutstilling, servering, og mye annet. Som tidligere sagt ønsker vi å sette Norge på verdenskartet innen detailing og det tror jeg jammen vi skal få til!  Et arrangement er naturligvis ingenting verdt uten deltakere - så vi håper naturligvis så mange som mulig har lyst til å være med og dele denne opplevelsen med oss. .

Vi vil igjen få presisere at arrangementet er tilpasset alle med interesse for bilpleie og detailing, uansett nivå, om du er proff eller amatør så er du like velkommen til treffet.

Håper å se deg i Tønsberg!:)

 • DCN Point 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vårhus

Hvor ofte svir ikke vi som er her inne av 1990,-/3000,- på utstyr, produkter, dill og dall. Ting vi kjøper for å teste etc iløpet av en mnd eller 2? Sånn sett så er ikke prisen så høy, og dette er jo mye mer enn "bare" Rupes. Det er ganske mange hobbydetailjere og nysgjerrige som har meldt seg på, så det blir nok mye utveksling av kunnskap, få sugd til seg info fra bl.a Jason Rose og Mike Phillips. Kommer jo flere som ikke alle her kjenner til, men dette er gutter som kan faget sitt, på alle mulige måter. Jeg ville tatt en titt i lommeboka, brukt litt ekstra penger på dragen og tatt en tur.  Dette blir garantert årets happening. Vi snakker kanskje verdens største av sitt slag! I LILLE NORGE!

 • DCN Point 9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael

Ser veldig spennende ut! Håper for deres og alle påmeldtes skyld at eventet blir fullbooket med masse liv og ståhei :) Tidens klør gjør at jeg dessverre selv ikke har anledning til å delta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Exint / Voodoo

Dette blir fantastisk bra, og særlig at det skjer i min egen "bakgård".

Stor cudos til Holger's for å arrangere dette. Særlig med tanke på hvilke gjester de har fått inn. Dette blir enormt!

Når det gjelder prisen, så er det langtfra billig å leie hele hotellet. Pluss alle gjester og alt annet som skal skje, så er det en enorm investering, men som jeg håper er en vellykket en.

Nå mangler det bare at dere forteller meg at Larry Kosilla og Kevin Brown stiller også, så er lin up'en komplett.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Takk for hyggelig omtale Voodoo. Det er en stor investering, det er helt riktig! men vi velger å tro at norske detailere er i en særposisjon i egenskap av sin søken etter kunnskap og vilje til å investere i denne. Samtidig vet vi at nivået allerede er høyt, så vi må ha inn de aller beste for å kunne bidra med noe virkelig nytt. Vi skulle gjerne bedt inn både Larry og Kevin også, men som du selv sier: dette er ikke billig.... men hvem vet, kan hende vi har et par ess i ermet enda;)

 • DCN Point 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Heisan.

Vi har fått noen spørsmål om hva som skjer på fredag og søndag. 

I planene våre er arrangementet og "messeområdet" ferdig rigget i løpet av torsdag kveld/fredag formiddag. Våre forhandlere er invitert til et møte på fredag hvor alle nyheter blir behørig presentert. For deltagerne våre betyr dette at allerede ved ankomst fredag blir det muligheter for å se nærmere på alle produktnyhetene fra Rupes, også Nano som da er utstilt i "butikken" vår som er satt opp i hotellet for anledningen. I tillegg vil det bli mange fine kjøretøy utstilt. Vi tør ikke love noe fellesopplegg på fredag, men det kan skje mye enda. Dessuten har jeg fått inntrykk av at mange av dere rett og slett gleder seg til møte hverandre til en øl eller noe den dagen. Vi har et stort ønske om at treffet skal bli en sosial arena for diskusjoner omkring bilpleie og detailing, og hvor passer dette bedre enn nettopp her?

Søndag vil det bli en utvidet trening ledet av Jason Rose. Han er en av nøkkelpersonene i Rupes når det kommer til trening og vi kommer til å gå dypere inn på de temaene som alle vil bli gjennomgått også på lørdag. Bedre tid med maskinbruk og ikke minst: Jason Rose er ekspert på våtsliping. Våtsliping er kjempestort i USA, og vi vet at mange ønsker å lære mer om denne teknikken. Her vil det bli rikelig anledning til nettopp dette!

Rune.

Holgers AS

 

 • DCN Point 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei igjen. Fått dette spørsmålet på PM fra flere så jeg deler det her:

Ja, alle som kjøper dagpass lørdag  og som bor lokalt vil også kunne delta på treningen på søndag.

Velkommen:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikstein

Jeg har ikke undersøkt dette nøye, så jeg spør. 

Blir det mulighet for å kjøpe den nye maskinen?

Vet at man får teste den. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei.

Det blir mye Rupes produkter å få kjøpt på seminaret. Også de nye kjemiproduktene. De nye maskinene derimot,  MK II variantene av LHR15 og LHR21 samt nye NANO blir introdusert for forhandlerne under seminaret og vil legges ut for salg rett i etterkant av dette treffet. Og som du sier vil det bli rikelig mulighet for testing av disse under treningen:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nickname
1 time siden, Holger's AS skrev:

Grusomt irriterende at jeg er på jobb den helgen da:( Ja, ja får heller bruke pengene på Mark II da:P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Synd du ikke kan bli med Rotiform, men gledelig at du vil bruke pengene på noe fornuftig:)

 • DCN Point 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
ronasen

Jeg ønsker å få kjøpt Nano, og hadde håpet å få kjøpt den på samlingen den helgen.
Veldig irriterende at dere hadde en trekning tidlig der de som var meldt til treffet kunne være med på en trekning av Nano. 
Jeg så ikke dette og ventet derfor med å melde meg til samlingen nå, selv om jeg hele tiden hadde tenkt at dette skal jeg være med på.

Siden denne muligheten nå har gått, så hadde nest best vært å få tak i Nano under samlingen.
Kanskje dere kan sette opp en ny trekning for oss etternølere?? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei Ronasen. Takk for innlegg. Synes først og fremst det er veldig gledelig at du ønsker deg den nye Nano fra Rupes.

Det er flere grunner til at denne maskinene ikke vil være tilgjengelig for salg under dette treffet. For det første er Nano rett og slett ikke klar enda. Denne finnes faktisk ikke for salg noe sted i hele verden. De maskinene som vi ser blir testet rundtomkring er såkalte 0-serie maskiner som kun er ute for testing og promotering. For de skal testes grundig før de slippes på markedet. I hundrevis og tusenvis av timer slik at Rupes kan stå inne for kvaliteten. Jeg har selv testet maskinen i Italia før jul, og selv de maskinene var ikke 100% produksjonsklare. Små endringer og justeringer skulle gjøres før normalproduksjon ble igangsatt.

Hele Rupes salgstrukturen i Norge er tuftet på et tett og godt samarbeid med våre forhandlere. Det er jo som du sikkert vet via disse vi selger våre maskiner og produkter. Nye Nano og MKII variantene av LHR 15 og LHR 21 blir presentert overfor disse på forhandlermøtet som finner sted på fredagen før seminaret. Nye Nano blir mest sannsynlig verdensintrodusert for salg nettopp da og vi er lovet et visst antall av disse levert rett i forkant av treffet. Jeg er ganske sikker på at våre forhandlere vil kunne tilby denne bare dager etter introduksjonen. Enn så lenge har vi hverken varenummer, salgsforpakninger, priser eller noe annen info om denne.

Hurtigsvarskonkurransen vår er som du har fått med deg avsluttet. Som du sikkert også får med deg så kjører vi stadig nye konkurranser og man skal aldri si aldri...;)

Rune

nano.jpg

 • DCN Point 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei alle.

Dere etterlyser ny mulighet for å vinne den nye Nano og muligheten er kommet! Alle som bestiller biletter frem tom. Søndag 31/1 er med i trekningen om en komplett Nano koffert. Uansett VIP eller ikke. Alle som har booket fra tidspunktet for forrige trekning og frem til sluttdatoen for denne konkurransen er med i trekningen. Ingen krav til kommentarer på Facebook.( men gjør det gjerne) Kun booking av biletter. Vi trekker vinner ut fra listene fra Ticketco som står for vårt billettsalg. Vinneren blir offentliggjort og premien overlevert på treffet.

www.rupesbigfootevent.com 

Mvh Rune 

 • DCN Point 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
ronasen

Tommel opp :thumbs: for Holger's AS.

Da vil det bli spennende for oss alle som er påmeldt til treffet, og jeg gleder meg å være med på treffet og lære meg mange tips og få inspirasjon fra alle alle de dyktige folkene som driver med detailing.

Kanskje dere har mulighet for på treffet å ta opp emner om båt og gelcoat også?
Det var grunnen til at jeg fikk opp øynene for hva detailing er, og ble kjent med Rupes maskinene da jeg kjøpte Bigfoot 21 og Bigfoot Mini.
Ser veldig frem til treffet, og krysser fingrene ved ny trekning for oss etternølere.
 

 • DCN Point 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Takk for det:)

Selve seminaret er det RUPES egne folk som står for, så jeg kan bare formidle ønsker om temaer.

Tydelig at mange ønsker å vinne den nye NANO, i går kveld fikk vi mange nye påmeldinger! - det er vi naturlig nok veldig glade for:) Husk at fristen for å delta i konkurransen går ut søndag kveld.

http://rupesbigfootevent.com/buy-ticket/

Rune

Share this post


Link to post
Share on other sites
Holger's AS

Hei igjen folkens.

Jeg fikk en tankevekker i går. Jeg hadde en veldig hyggelig prat med en av dere som lurte på om dette var noe poeng i å reise å besøke dette seminaret. Han hadde jo vært på så mange kurs før. Var det noe nytt å lære? - Mulig det er fordi vi har kalt det Seminar og ikke kurs som gjør det, men spørsmålet har dukket opp ved flere anledninger. Er det et kurs? Og svaret er JA. Dette er i aller høyeste grad et kurs. Samtidig som det er så veldig mye mer. Kurs er rett og slett ikke dekkende nok. På dette seminaret skal vi gå igjennom temaer som dere helt sikkert aldri har lært om tidligere. Både i teori og praksis. Den teoretiske delen skal vi gå igjennom i amfiet. Der skal vi på storskjerm få forklart mye som vi skal teste ut i praksis i treningsrommene senere.

Vi skal gjennom kursets første del lære om billakkoppbygning. Dette holdes av en tekniker fra en av verdens ledende billakkleverandører. For hva skjer egentlig når fabrikkene bestiller sine lakker? Hvorfor er det forskjell på lakken på forskjellige bilmerker og fra panser til støtfanger? Hva er reparasjonslakk? Er det noen forskjell? hvor tykk er billakk? og hvor mye er klarlakk - egentlig? Hva forteller egentlig my-måleren oss?

I neste del skal vi lære om Lys. Hva kan vi om lys? I hvilket lys finner vi riper? hva slags lys avdekker appelsin? Synes bremsestøv i LED lys? Når Rupes skulle bygge sitt nye treningssenter i Milano gikk Marco D'Inca - Rupes utviklingssjef, til filmbransjen. De kan lys! - Han ble overrasket. Det ble vi også!

Vi skal lære om Bigfoot - Naturligvis. Men mest interessant er det høre Marco D'Inca  og Jason Rose fortelle om mange år med utvikling av maskiner. Roterende maskiner, Stjerneroterende maskiner (slike som Flex 3401 - bare at Rupes lanserte sin lenge før Flex hadde ideen) og ikke minst Oscillerende maskiner - og teknikken som ligger bak. Ikke hva vi selv synes eller tror, men rene vitenskapelige fakta. Denne kunnskapen får du ikke noe annet sted. Garantert! Opplevelsen av å få all denne informasjonen rett fra kilden må bare prøves. Marco står bak oppfinnelser som Bigfoot, Dobbelgiret roterende maskin (slik som Flex og Festo har adoptert) og ikke minst stjerneroterende maskin.(slik som Flex 3401)

Så skal vi trene. i tre timer skal vi gjennomføre 6 eller 8 forskjellige arbeidsstasjoner hvor vi demonstrerer og dere prøver ut på egen hånd ulike maskiner, kjemiprodukter og våtsliping. Noen av verdens dyktigste instruktører står for denne treningen. I tillegg kan dere som også er tilstede på søndag, utdype denne treningen gjennom formiddagen under kyndig veiledning av Jason Rose. Leder for Rupes treningsavdeling -worldwide!

Derfor får alle deltakere også spesielle kursbevis. For den kunnskapen denne helgen bringer med seg er rett og slett unik.

Så igjen, Svaret er JA! dette er et kurs - også!

Så får vi heller ta med oss at vi får lunsj og middag med noen av våre beste venner, at noen deltakere kommer til vinne flotte premier og at Mike Phillips skal komme og øse av sin kunnskap under middagen på kvelden.

og vi har enda flere jokere i ermet! - Vi lover at dere vil bli fornøyd:)

Velkommen

 

 

 • DCN Point 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...