Gå til innhold

Tøff i trynet...?


Swissvax / Dag

Recommended Posts

  • Forhandlere
Swissvax / Dag

Dette skjedde for flere år siden, da det var mer vanlig at omreisende sirkus også besøkte mer grisgrendte bygder og strøk..

Så var det slik at et av av disse sirkusene hadde ankret opp i ei bygd langt oppe i trøndelagen. Bygdas befolkning hadde benket seg til for å få med seg disse høyst internasjonale innslagene i en ellers relativt lite sprudlene hverdag.

De satt og så det ene innslaget etter det andre og ble mer og mer imponerte. Her var det (i motsetning til sau og krøtter som de var vant til) alt fra elefanter og tigre til klovner og balansekunstnere. Så nærmet det det seg slutten av forestillingen, direktøren kommer inn i manesjen og ber om den største stillhet i det han presenterer hovedattraksjonen: Igor og hans ville krokedille!

Igor og krokedillen entrer manesjen og folket sitrer av spenning... Plutselig brekker Igor opp gapet på krokedillen, fater tak i ei jernstang og låser kjeften på den i fullåpen stilling! I neste øyeblikk slipper han buksene ned på anklene og slenger lille-Igor rett i gapet på krokedillen... Bygdefolket sitter som fjetret og gisper av spenning i det Igor rykker jernstanga ut av kjeften på krokedillen. To sekunder etter klapper tanngarden igjen med et smell, men Igor er raskere og millisekundet før smellet er lille-Igor trygt ute... Folket er helt fra seg og klapper og jubler.

Igor snur seg triumferende mot publikum og roper; Er det noen av dere som tør dere ut på et slikt vågestykke?? Det blir helt stille og det kommer ikke en lyd. Igor skratter og sier; Hah! Var det ikke det jeg tenkte - feiginger hele gjengen! Da kommer det et kremt ei gammal dame på bakerste rad: Vel, æ kan no prøv da, mæn æ vet itj' om æ klar å gap så høgt.... :lol:

www.swissvax.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hans Marius

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...