Gå til innhold
mar1us

Bilpleie rundt oslo - noen og anbefale?

Recommended Posts

mar1us    13
mar1us

Får en rs blå '98 audi a4 avant snart som trenger seriøs utvendig/innvendig pleie. Vi snakker rubbing and the whole nine yards, for det har vært reklame på bilen som har lagt igjen limrester som har fått sitte en stund, og bilen har blitt kjørt MYE og har vel ikke akkurat blitt bortskjemt med pleie. Innvendig så har den creme skinn interiør og paneler, som har vel skiftet nyanse en smule - og motoren er ikke ett gla'syn. Alt i alt: det er litt jobb!!

Har så langt egentlig bare funnet strømmen bilpleie som jeg vurderer litt, da det virker som de har rimelige priser og har holdt på en stund i bransjen. Noe som jeg håper tilsier at de vet hva de gjør.

Noen som har noen anbefalinger og komme med av andre firma/personer, eller erfaringer med strømmen bilpleie for den saks skyld? Må desverre sette bort denne jobben, da jeg er bare en amatør med kun håndkraft til disposisjon når det gjelder polering av bil - og det holder ikke på langt nær i dette tilfelle.

Bilen tar jeg over etter min far (da han har kjøpt seg ny bil), så selv om det er en gammel brukt audi så har den stor sentimental verdi for meg. Ergo så vil jeg at denne jobben skal gjøres av noen som ikke rubber igjennom lakken og fyller det åpene luftfilteret med vann ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rasmus/Nanolotus    57
Rasmus/Nanolotus

Hvis ketil siger god for de, da er det bra. Lidenskap for bilpleie :thumbup:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Petter    1 399
Petter

Skulle jeg satt bort, så hadde det blitt til noen av de som Ketil viste.... Ikke til et firma... De har som regel ikke lidenskapen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×