Gå til innhold
Hercules

BMW 318T 2011mod trenger vinterklargjøring - Oslo

Recommended Posts

Hercules    0
Hercules

Sort metallic BMW 318 touring trenger vinterklargjøring.

Bilen ble behandlet med DiTec i 2011 da den var nyinnkjøpt. Men ikke fått noe ytterligere behandling siden (heller ikke fjernet). Har siden vasket skånsomt enten selv eller gitt bort til ordentlige vaskefirma. Lagt på beskyttelse ca. to til tre ganger i året. Aldri vært i maskin med børstevask. Nypolert panser og frontfanger pga skade i år, ikke fått lagt noe ordentlig beskyttelse siden. Generelt er det forholdsvis lite swirls og overfladiske riper på bilen.

Litt usikker på nøyaktig hva slags behandling bilen bør få, men i alle fall ordentlig utvending vask (lakk og ruter), beskyttelse og innvendig vask. Ønsker gjerne forslag på hva som kan være fornuftig å gjøre, samt hvor lenge bilen kommer til å være borte, og selvfølgelig prisen. Budsjettet er ikke ubegrenset men kan fint bruke noen lapper på jobben.

Bilen står i oslo. Har dessverre ingen bilder i øyeblikket, grunnen til dette er at bilen er veldig møkkete nå og tenker at bildene ikke blir så representative. Men dersom det er aktuelt så sender jeg selvsagt bilder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×