Jump to content
Sign in to follow this  
cesandberg

Våtslip av US lakk

Recommended Posts

cesandberg

Heisann, skal til å endre en del på min nyinnkjøpte Camaro 68, og siden den er sort med hvite lakkerte striper som har veldig markerte skiller mellom sort - hvit lakk så tenkte jeg å våtslipe disse for så å jevne overgangen så mye som mulig for så foliere opp på dette med en mørk antrasit grå foreløpig.

Skillene er såpass at de bygger mer enn det en folie ville gjøre, og det er slik at neglen huker når jeg drar den fra hvit til sort.

Jeg begynte med 800grit 3M våt/tørrslip papir, slipte våt med korkkloss, men holdt ikke på lenge gitt, max 20-30sek i rolig tempo med drag i 45graders vinkel hver vei på stripene, og da plutselig så går jeg gjennom slik som bildene viser, var redd det var metall jeg så men håper det er grunning som ligger over den hvite lakken, kan det stemme?

Hvis jeg tolker dette riktig så vil det ikke være mulig for meg å jevne ut overgangene slik at de ikke kjennes/ses uten å bryte gjennom til grunning?

Ble også forbauset over at 800grit la igjen så store og dype riper i lakken med så langt mellomrom mellom hver ripe, kan ses på bildene.

På bildene har jeg kjørt ganske hardt med roterende og Scholl 03gold+ for å se om ripene går vekk, har fått vekk en del av ripene med dette.

Noen kyndige personer som kan øse ut av sitt kunnskapsbeger her? :)

Bilen er lakkert i USA før import i 2007, og er under renovering så den skal tas ganske omfattende i løpet av et par år, den kommer til å bli hellakkert i sort etter hvert.

2014-10-19101409_zps1746eda7.jpg

2014-10-19101403_zpsc79218f2.jpg

Edited by cesandberg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aero

800 papir? Er ikkje det vel grovt? 2000-3000 er passe til våtslip av lakk

Share this post


Link to post
Share on other sites
cesandberg

Joa, men det var såpass store kanter mellom stripene at det ble først prøvd 800 for å ta det grøvste, holdt som sagt ikke på lenge i det hele tatt.

Litt av problemet mitt er at selv om jeg sliper så langt ned som nå så jevner ikke skillene mellom lakkfargene seg helt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...