Gå til innhold
thorhansen

3 år gammel BMW X3 med vaskeautomatriper i Oslo

Recommended Posts

thorhansen    0
thorhansen

Heisann

Jeg er ny her og har med glede brukt noen timer på å surfe rundt her. Det er morsomt å se at det finnes folk som fortsatt har yrkesstolthet, og det ser ut som det er flusst med det her på DC. Jeg har brent meg tidligere ved at jeg ved et øyeblikks svakhet leverte inn bilen min på full pakke på Handz On på OSL. Jeg måtte jo nesten gå over den selv når jeg kom hjem. Dyrt og dårlig.

Nå har det seg slik at bilen jeg har kjørt de siste tre årene, en BMW X3 2011 modell, er en leasingbil som jeg nå har tenkt å kjøpe. Den har ikke blitt polert spesielt ofte, og har vært innom en og en annen vaskeautomat. I tillegg er det noen små fingerneglriper rundt låsen, samt et par små riper på støtfangeren bak etter et bittelitte sammenstøt med en stolpe i et parkeringshus.

Jeg skulle veldig gjerne ha blitt kvitt alt dette, og fått en bil som både ser relativt ny ut, og som holder en god stund fremover. Er det noen i Oslo området, gjerne Oslo Vest / Bærum som er sugen på en slik jobb?

Mvh

Thor

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×