Gå til innhold
-Thomas-

Gul Menzerna pad

Recommended Posts

-Thomas-    69
-Thomas-

Hvilke pader av andre merker som f. eks Scholl, 3m og uber kan sammenlignes med gul Menzerna pad? Har bare 1 stk og den begynner å synge på siste verset. Har så mange pader så gidder å kjøpe flere da jeg regner med at noen av de jeg har er veldig like.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Audi S8    4 771
Audi S8
-Thomas-    69
-Thomas-

Takk for info, men jeg tenkte egentlig litt mere på om noen hadde erfaringer. Er ikke alltid disse oversiktene stemmer. Det er iallefall min oppfatning. :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
lillejordet    426
lillejordet

jeg kjøpte et sånn menzerna kit fra England i fjor vinter var det vel. fikk med 6 stk pads.. hvit som skulle gi mye cut.. ikke testa de enda.. oransje som skulle være medium å gul som skulle være finish pad.. men senere ser jeg det at oransj har blitt borte å de selger den gule som medium.. skal sies at jeg ikke har brukt den gule men den oransje har blitt brukt på et par biler i fjor. men har kommet fram til at uber sinne er bedre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Vårhus    374
Vårhus

Gule er flott medium pute, men må renses ganske ofte. På DA får den faktisk opp litt temperatur og, ofte uten å lage store kjørespor med medium+ eller litt mere cut-polish. Men synes ikke den tåler DA kjøringen så bra, der er uber bedre. Må bytte pad oftere med menzerna, men gir kanskje bedre resultat pr. runde (?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×