Gå til innhold
El_Jefe

"Moderne" coated skinn, hva bruker man?

Recommended Posts

El_Jefe    5
El_Jefe

Har en Ford Mondeo med skinninteriør, såkalt Windsor skinn i svart. Bilen er et år gammel, men skinnet ser nesten ubrukt ut til tross for at jeg har forsømt behandlingen av det (Får skylde på tidsklemme og jobb). Skinnet ser fortsatt helt nytt ut, så jeg lurer på følgende: Trenger slikt skinn behandling av noe slag?

Bilen står i en mørk og kjølig garasje, så det er kanskje forklaringen på at det holder seg så bra. Eventuelt er "klarlakken" på skinnet nok beskyttelse. Hva gjør man med slikt skinn? Trenger man å gjøre noe som helst? Leste på en test av CG skinnrens og conditioner at det ikke virket som at produktet trengte inn i skinnet i det hele tatt. Gtechniq har jo L1 som er en ren overflatebehandling uten conditioner så vidt jeg vet. Kanskje sistnevnte er størst poeng?

Jeg vil gjerne behandle skinnet, men kun om det faktisk har noe å si. Jeg har skinnsettet fra CG som jeg dessverre ikke har fått brukt, samt Lexol sine 3-in-1 servietter, så det står ikke på ambisjonene eller produktshoppingen ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Belle    732
Belle

Bruk rensen fra CG og sett inn med L1. Selv om L1 ikke er en conditioner i den forstand hjelper den mot slitasje i større grad enn en conditioner og holder lenger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×