Krisse

Tips til garasje?

Vi har nå bestemt oss for å bygge en garasje på sommerhytta. Vi tenker å ha 3 garasjeplasser, 2 plasser med en felles port, og en plass med en enkel port. Alt i samme bygg. Vi tenker også å bygge leilighet i 2. etg, med vann, toalett, kjøkken og soverom. Størrelsen tenker vi blir 12x8m ca. Noen som har noen innspill til dette? Har noen tips til seriøse firmaer som kan bygge noe sånt. Vi snakker fort en halv million på det her, så seriøsitet er viktig :-) Hytta ligger på Larkollen.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Først å fremst må dere finne ut om reguleringsplanen åpner for et så stort bygg på tomten, evt. om dere må søke dispansasjon, noe som tar lang tid og har usikkert utfall.

500.000kr tror jeg ikke dere kommer så langt med heller.
Vi snakker om 100m2 garasje + 50-60(?)m2 boligareal over.
Altså blir det 150m2 til 3333kr/m2 det er ikke realistisk overhodet med mindre man gjør absolutt alt selv og har minimumsstandard. Dobble denne summen så kanskje det blir realistisk dersom dere ikke skal gjøre alt selv.

Endret av Magne/Otta Detailing
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi fikk pris på under 500 med 9x7, men vi vurderer å bygge større da det ikke koster så mye med et par meter til. Vi må øke utnyttelsesgraden, men pappa jobber med eiendom (eiendomsmegler og advokat), så det er ikke noe problem. Vi får hente flere tilbud :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive