Gå til innhold

Klage på karosseriverksted - hologrammer!


Leizureman

Recommended Posts

Leizureman

Fikk tilbake bilen min etter den hadde vært på noe rustfjerning på garantien. Lakken er (var) fin og veldig godt stelt med (svart Passat '06), men etter å ha vært på lakkeringsverkstedet så er det hologrammer over alt, tydelige svirls og riper der man har tørket over uren lakk med ett vått håndkle! osv osv.. det er nå tydelige svirls i panseret, der det var veldig lite før..

Jeg har da ikke gått over til maskinell polering av bilen enda, så alt er blitt tatt for hånd. Jeg har da ikke noe utstyr for å fjerne hologrammer og svirls. Spørsmålet er da hvordan jeg skal gå frem? Er det noen som har lignende erfaringer? Den andre bilen min var også inne for lignende arbeid på samme sted, og den ble veldig blank og fin...tror jeg da. Den er grå, ikke svart, så kan hende den er herpet også, men jeg har ikke sett noen hologrammer i den.

Skal jeg ta den med tilbake og klage, vil de klare å gjøre en bedre jobb? Virker som det ble hastverk for de, rett og slett siste innspurt på fredag aften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer
Christer

Klag mest for å vise at du er misfornøyd, og la dem få en sjanse til å rette opp i ugangen. Hvis de ikke klarer det på andre forsøk ville jeg forsøkt å få en form for kompensasjon i størrelsesorden å få noen som vet hva de gjør på fikse det (selv om du har tenkt å gjøre det selv). Få et skriftlig pristilbud fra en proff bilpleiesjappe slik at du har noe konkret å slå i bordet med...

Du bør også kunne dokumentere at det var lite/ingen riper på lakkerte flater de ikke skulle vært borti før bilen ble levert inn for å i det hele tatt ha en sak, særlig siden du har hentet ut bilen og de lett kan si at "bilen var strøken da vi leverte den ut, det der har du forårsaket selv".

Mest sannsynlig kommer du uansett ingen vei, men de har hvertfall mottatt en formell klage på arbeidet de har gjort, og hvis du uansett har tenkt å maskinpolere den vil du få fjernet både swirls og holos...

It's not the end of the world, but you can see it from here.

Samlede Werx | Bilpleielogg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leizureman

Vel, jeg har jo ingen maskin å polere med, så jeg må da enten kjøpe det eller få noen til å gjøre det. Jeg kan jo ikke bevise hva lakken så ut som før, så du har nok rett. Skal klage, og de gjør kanskje noe med det..vi får se.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Leizureman

Den hadde da time i dag for ny behandling, og jeg hadde middels forventninger til resultatet. Kom frem, sjekket halve bilen. Observerte at holos fortsatt var tilstede, men at den nå var litt "blankere". Kom hjem, parkerte bilen, gikk ut og så dette:post-3473-0-35950400-1339082978_thumb.jp post-3473-0-75354900-1339082980_thumb.jp

De kjennes godt med fingernegl, langs hele ripa. Jeg tørr aldri sende bilen tilbake til de folka..rett og slett bare grusomt. :angry: Men hvordan skal jeg fikse dette?? :unsure:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmsilset

Sånn ser bilen jeg skal selge ut også, men uten sånne riper :P Ta deg en tur til en dreven detailer for våtsliping og hologramfjerning du.Eller trenger ikke være veldig dreven heller.Nybegynnere her på dcn gjør det nesten altid bedre enn dette!Ville ikke hatt bilen tilbake til samme plass ihvertfall, for de må jo være veldig uforsiktige som lager sånne riper.Du skal jo i teorien ha erstattet dette, men det spørst om det er vits å ha noe mer med å gjøre med folk som leverer fra seg kundebiler sånn. Mulig du må lakke om di ripene er inn på grunninga da..Ser litt over grensa ut..

Endret av hmsilset

Hobby detailer som ofte har med bileiere på jobbene :)

10 timers detail som nybegynner.
Facebook-hmsilset-bilpleie

Twitter-@fastdetail

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer
ØHN

Hvis du kan bevise at skaden har skjedd hos verkstedet, ville jeg tatt med bilen tilbake og fått de til å dekke dette. Hologrammer er det ikke alle som skjønner hva er. Jeg synes du skal bruke fotoapparatet flittig og vise dem med bilder hva disse hologrammene er for noe. :)

Detailers Club Norway Approved Detailer  &  Nanolex Approved Detailer          

Certified Bigfoot System Specialist              

 

Linker til nyere utførte jobber: Sort BMW X5 - Volvo XC90 - Mazda CX5 - Subaru Levorg - Sort Audi A4Sort Toyota LandcruiserSort BMW 3-serie - Mercedes-Benz Cabriolet - Sort Audi SUV - Audi Q5 - Volvo Cross Country - Jaguar XK8 - 2013 Volvo XC70 - Audi S6 - Jaguar XJ8 - Mercedes CLS - Volvo XC60 

  

Link til liste med tidligere referansejobber: Klikk liste
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tommy

Litt greit å opplyse om hvor i landet du holder til, så kan du helt sikkert få hjelp av noen her inne i ditt nærområde til å fikse opp i dette.

Tommy

 

TOMMY'S CAR SPA FOUNDER
SWISSVAX CERTIFIED DETAILER

SWISSVAX CERTIFIED INSTRUCTOR

DCN APPROVED DETAILER

2017 RUPES AMBASSADOR

RUPES ADVANCED LEVEL INSTRUCTOR


Tommy's CAR SPA (facebook)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leizureman

Jeg skal aldri tilbake dit igjen..uansett. De vet tydeligvis ikke hvordan man håndterer sånne verktøy..selv om de lakkerer.

Det var i dag, problemet var jo at jeg ikke så over hele bilen og godkjente det. Tenkte det ikke var nødvendig..så jeg virker temmelig tåpelig hvis jeg kommer tilbake i morra med det der og klager for 2 gang.

Jeg bor i Gjøvik-området, så hvis noen i området har kjennskap til sånt og kan hjelpe hadde jeg vært takknemlig. Jeg kan sikkert få til noe flekking selv, men det blir ikke pent.. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

richirich

hvilke karosseriverksted har du vært på ?

bor selv på gjøvik, og fikk igjen bilen min forrige uke med dårlig jobb og mye mer riper enn når jeg leverte den..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper dette er verkstedet rett ved meg i hunndalen, siden de har garantisaker for Møller.

Hvis du vill kan jeg sikkert ta en titt på bilen og se hva som kan gjøres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Øivind S

Hvis bilen din har vært på karosseriforum, så er det nok ikke håp. Jeg hadde en sak med de tidligere i år etter garantilakkering på min Passat. Den jobben de gjør holder dessverre ikke mål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...