Gå til innhold

Karrosseriverksted/ Dårlig lakkjobb


Øivind S

Recommended Posts

Øivind S

Fikk igjen bilen etter garantilakkering i går. Problemet er at de har lakkert mer enn det som var nødvendig :( Masse overspray i skjermbuen (har gått fra svart til sølv) pluss overspray på bakdekket. Har hatt en del diskusjoner med de undervegs, og etter at jobben ble gjort. Men noen har null forståelse for at jeg er litt mer nøye en gjennomsnittet. Jeg fatter ikke at de ikke kan gjøre en god jobb når de først har bilen inne. Jeg må dra tilbake for at de skal fikse sikkerhetsselen (som ikke drar seg opp igjen) etter at bilen har vært på lakkering, pluss ujevne overganger etter lakkering. Dette skulle de ta, men han som hadde lakkert bilen synes den var mer enn bra nok... Dette ble et langt innlegg, men spørsmålet er; hvordan fjerner jeg lakk fra stoffskjermbue og gummien på dekket??

Endret av Øivind S
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bangdalen

Min første tanke var: er ikke det lakkverkstedets problem, hvis du skjønner? ;) Jeg hadde ikke gitt meg før de hadde fikset dette. De har gjort en slett jobb og du som kunde skal ikke lide for det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

trogha

Dette skal i teorien de fikse uten diskusjon, å har det kommet lakk på gummidetaljer med en viss finish er sjansen stor for at de må skiftes for at det skal blir bra, stoffskjermbuen og dekket må nok byttes for at sånne som oss skal bli fornøyd med finishen. De hørtes mindre seriøs ut ihvertfall... <_<

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Øivind S

Dette lakkverkstedet har jeg mange dårlige erfaringer med, desverre er det Møller som bruker de, og alle garantilakkeringer må tas av dette verkstedet. Sist jeg hadde en bil der på garantilakk (Transporter) så prøvde de tre ganger å lakkere bilen, uten å få meg fornøyd. Det endte med at jeg solgte hele bilen. Jeg hadde en diskusjon med han som lakkerte bilen i går. Han var meget godt fornøyd med jobben, så han trengte ikke å gjøre oppigjen noe, mente han. Snakket med en annen som jobber med kvalitet, vi ble enige i at jeg skulle komme tilbake så de fikk tatt overgangene. Oversprayen på dekket hadde jeg tenkt til å ta selv, da jeg vil legge om til sommerhjul. Bilen har stått til lakkering i 3 uker for å lakke ei bakluke og en bakskjerm!! :shocking2: Men jeg kommer nok til å kreve at de bytter innerskjerm. Jeg kjører IKKE rundt med en sølvgrå innerskjerm.

  • DCN Poeng 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

_Makki_

Høres ut som de kan jobben sin ja, sikkelig. Krev nye deler! Du skulle jo ha lakk på bakluke og bakskjerm og ikke på dekk og innerskjerm.

Jeg klarer ikke å forstå at Møller bruker slike men nå har jo verden blitt slik at PRISEN er først så kommer kvalitet på plass nr.2.

Heldigvis ikke i den bransjen jeg jobber..

Makki's CarSPA

Koch-Chemie®: Excellence for Experts

Colourlock®: Get the best out of your leather!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viss du ikkje kjem nåken vei så er det berre å sei at du går til forbrukerombudet med saka :)

Bruka alletide å funke.. er jo du som skal ver fornøgd med jobben og ikkje lakkeraren <_<

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erik Elverum Guldseth

Finnes nok useriøse i lakkbransjen også ja, krev ny innerskjerm og be lakkereren trene på utflekking :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pics or it didn't happen! :P

Men fra spøk til Halvor: Det er jo mildt sagt utrolig at de ikke har klart å maskere hjul og innerskjermen skikkelig. Høres ut som hastverksarbeid, rett og slett. Ikke gi deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Øivind S

Jeg skal ta bilder. Drar ned dit i morra for å kreve at de bytter innerskjermen, og fjerner lakken fra det ene dekket. Overgangene skulle de fikse uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle gjerne visst hva Møller sier om saken. Mener de at denne kvaliteten er tilstrekkelig? Dersom de er enige med deg i at dette ikke er holdbart, vil det trolig være det du trenger for å få lakkverkstedet til å gjøre jobben skikkelig.

Noen bilder av skaden hadde også vært interessant.

_______________________________________________________
Torgeir Jacobsen
Riktig bilpleie er jo moro... Jeg lærer noe nytt hele tiden. :thumbup:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer
ØHN

Jeg hadde ikke forholdt meg til lakkeringsverkstedet i det hele tatt. :)

Jeg hadde reist til Møller, vist bilen. Gjør du det på en hyggelig men bestemt måte, er de ganske sikkert enig med deg i at det ikke skal være slik. Det betyr lite hva lakkeringsverkstedet sier og mener. ;)

Detailers Club Norway Approved Detailer  &  Nanolex Approved Detailer          

Certified Bigfoot System Specialist              

 

Linker til nyere utførte jobber: Sort BMW X5 - Volvo XC90 - Mazda CX5 - Subaru Levorg - Sort Audi A4Sort Toyota LandcruiserSort BMW 3-serie - Mercedes-Benz Cabriolet - Sort Audi SUV - Audi Q5 - Volvo Cross Country - Jaguar XK8 - 2013 Volvo XC70 - Audi S6 - Jaguar XJ8 - Mercedes CLS - Volvo XC60 

  

Link til liste med tidligere referansejobber: Klikk liste
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

show shine

Kommer du ingen veg med Møller? så er det tynner på dekket og sort silkematt på innerskjermen :thumbup: (husk og maskere skjermen)

Endret av show shine
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babelfisken

Kommer du ingen veg med Møller? så er det tynner på dekket og sort silkematt på innerskjermen :thumbup: (husk og maskere skjermen)

Som ordblind light så leste jeg tynner på dekkene og silkematt på skjermen og regnet med at du snakket om kundebehandlerens alt. daglig leders bil. Men sånt gjør man jo ikke.... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Øivind S

Har tatt bilder, men jeg får ikke lagt dem inn nå. Det som kompliserer saken er at den lokale Møller butikken eier andeler i lakkeringsverkstedet. Jeg har jobbet hos Møller på Gjøvik som dette gjelder, og jeg vet hvor håpløse dette lakkverkstedet er. Var innom der i dag for å fortelle dem hva de skal gjøre. Ble møtt med god service, der de skal utbedre feilene. Jeg forlangte at de skulle fikse sikkerhetsselen og bestille ny innerskjerm. Dette skulle de gjøre. Har fått ny time. I tillegg skal de fjerne PASSAT merket på bakluka, som de i tillegg har klart å sette på skjeivt ;) Overgangene polerer jeg ut selv, da jeg ikke tør å la de gjøre det. Har sett biler som kommer igjen med kjørespor og hologrammer der de har polert. Ellers kommer jeg aldri til å anbefale noen å bruke dette verkstedet. Får jeg en skade på min bil så skal den aldri dit igjen. Det har jeg gjort klart og tydelig for dem.. (Skal prøve å legge inn bilder i morra)

post-3884-0-62423900-1336496131_thumb.jp

post-3884-0-25246800-1336496138_thumb.jp

post-3884-0-84242700-1336496222_thumb.jp

Endret av Øivind S
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Admins
truhaa

Du skal forholde deg til den som setter bort jobben, klage ovenfor lakkeringsverksted skal møller ta seg av.. Reis på møller, og ta, som ØHN sier en hyggelig tone, så ordner det seg nok fort :)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.
-Thomas A Edison

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så det er ikke bare meg dette gjelder, sett bilen på verksted og få den tilbake med to nye. Dette gjelder ikke RønheSelmer Lillestrøm så langt, der servicen har vært upåklagelig i alle ledd.

Men mine tidligere biler og verkstedbesøk har vært sorgen og bare problemer. Verst har Bertil & Stein, både Lillestrøm og Jessheim vært. Hjelper ikke å betale litt ekstra for stjerna, servicen er det menneskene som forsørger.

Beklager at jeg hengte meg på i denne tråden med egen frustrasjon.

Synd med din opplevelse Øivind. Enig at du ikke må gi deg på dette. Vær saklig men bestemt. I dette tilfellet har det ikke noe med at vi tilhører detailer rasen. Ingen hadde godtatt hvite innerskjermer og hjul.

Endret av Victor

Never a failure, always a lesson

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Oppdatering på denne saken: Daglig leder ringte meg etter den behandlingen jeg fikk da jeg hadde hatt bilen på lakkering. Han beklaget hele opplevelsen. Greit nok det tenkte jeg. Nå har det gått to mnd siden bilen var på lakkering. Vasket bilen i dag, til min store forskrekkelse så jeg en rustboble på bakskjermen som ble lakkert for 2 mnd siden!!!! Til og med på en plass det ikke var rust fra før. Skal ta meg en tur til lakkverkstedet på fredag, da forlanger jeg å få snakke med daglig leder, så får han ta det videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...