Are G

Hva er feil med skumkanonen min ?

Her for noen dager siden skulle jeg vaske over bilen i det fine været.

Har ikke lagt skum på en stund men var så varmt at jeg tenkte det gir prickborten litt mer tid.

Vasket ene bilen og alt var fryd og velstand, så hentet jeg audien og dynket den i prickbort, og plutselig funket ikke kanonen, bare spytter litt og litt skum.

Hva kan dette komme av?

Tok en rask mobilvideo av dette, kvaliteten er så som så og den kutter fort da batteriet tok kvelden...

Som man ser/hører går spyleren fint uten kanonen koblet til men så fort den kobles blir det problemer..

Dette er kanon fra Bilnerden og en Nilfisk P150 spyler.

Har brukt den 10-talls ganger uten problem før.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Minner om min, bare min går av/på/av/på osv..

Om du har muligheten til å stille ned trykket på HT tror jeg det funker, det fungerte værtfall på min til justerings skruen sluttet å fungere :P

Ellers har jeg vel lest om at folk skrur ut "dysen" inni kanonen en halv omdreining.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lenge siden du har renset den? Min er også sånn om jeg ikke gjevnlig spyler igjennnom rikelig med rent vann (ta av såpeholderen)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser ut som det er på tide med å rense/bytte straineren i kanonen..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette er grunnen til at jeg alltid spyler gjennom med rent vann før jeg setter den bort. Jeg hadde prøvd å spyle gjennom med glovarmt vann for å sjekke om det hjalp.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk endelig åpnet opp og vasket straineren..

Den så egentlig helt fint ut men la den noen timer i surfexbad og vasket den uansett uten hell..

Prøvde så å kjøre kanonen uten å ha straineren i, og da viser det seg at den er like vanskelig.

Fortsatte og skru og vips,

r0143k.jpg

Synes kanskje ikke så godt på bildet men man ser at det har kommet en stein i vannet og tettet igjen kanona, fjernet denne og vips så funket alt igjen :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Synes kanskje ikke så godt på bildet men man ser at det har kommet en stein i vannet og tettet igjen kanona, fjernet denne og vips så funket alt igjen :D

Er det ikke det de sier, liten tue kan velte stort lass :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

haha ja..

Typisk at jeg har latt kanona ligge i 6 mnd fordi det var en stein der :D

Tok meg 5 minutter å fikse når jeg endelig fikk åpnet den..hehe..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive