Gå til innhold

Biler vi savner etter salg .Biler vi ikke likte..


audimannen

Recommended Posts

Vi har alle sikkert angret på noen biler vi har solgt ,og sikkert motsatt!

Du angrer ikke på det du gjorde,men det du ikke gjorde". Tenkte en tråd for savn og begjær for biler du har hatt ,har,hater,savner. Personlig vil jeg si at man utvikler et forhold til sin bil ,den blir kanskje sett på som et individ eller en venn :). Helt normale følelser for en død eller levende gjenstand vi har. "Jeg går ut i garasjen til bilen min" Godt stell og pleie utføres ,og etterpå er følelsen bedret :) Dette fenomenet fikk meg til å tenke litt tilbake, vi får et forhold til det vi hadde,og det vi har. Derfor en bil med sjel" "). Mitt største savn etter salg var en Audi 05 mod A6 3,2 FSI som kun var kjørt 12000km.. Jeg fant den i Berlin ,som utstillings/demo bil. En ivrig kollega på jobb kjøpte den av meg etter 7 uker. God pris veiet ikke opp i ettertid. Den verste var en Renault clio ,den gjorde meg deprimert . Impulshandel har sikkert mange gjort med anger:). Men det er nok en lærdom i pos forstand i det lange løp. Drømmebilen får man alltid før eller siden. Fyr løs på tidligere biltraumer og lykkebiler ...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

rogersolmyr

Jeg hadde for mange år siden en veldig strøken grønn Citroen BX GT som jeg savnet i mange år etter at jeg byttet den ut med en Toyota Corolla. Der BX'en var komfortabel, kjapp, velutstyrt, rask og veldig god å kjøre samtidig som det var en spesiell bil var Corollaen traust, kjedelig, spartansk, støyende og trang og skranglete. Skjønner fortsatt ikke dette byttet av bil. Aldri mer Toyota på meg, men kjøper gjerne fransk :-)

Swissvax Certified Detailer

Certified Bigfoot System Secialist
Modesta Installer
CarPro Certified Installer

 

Min blogg
Mine produkter

Solmyr AutoDetailings samlede verker.

 

 

Besøk og lik gjerne Solmyr AutoDetailing på Facebook.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første bilen min, en 85-mod. Ford Sierra, skapte mange gode minner, men jammen glad jeg fikk vraka den. Min andre bil, en VW Vento, var det veldig vemodig å selge, min beste venn gjennom 7 år, men var så lei fryste dørlåser om vinteren. :-.) Så investerte da i en mer praktisk bil, VW Caddy, men ble aldri komfortabel med den, var liksom ikke helt meg, så etter 3 år og mye fram og tilbake på hva slags bil man skulle kjøpe seg igjen, falt valget endelig på en ny VW Golf med R-Line-pakke og angrer ikke et sekund. Denne har også da fått god behandling og kommer til å ha det godt hos meg i mange år fremover...! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilmagikeren

Vi har byttet bil i år.. Bilen vi hadde var en 2001 passat 2.5tdiv6 med 4-motion. alt utstyr. Dette er jo en bil som kan ha noen issues, hadde vi ikke noe problem med den. Kjørte den ca 100000km. Den gikk veldig bra, samtidig som den brukte lite diesel. Og den satt seg ikke fast på vinteren! Kjørte i grøfta en uke etter vi fikk den, det var ikke noe problem for jeg bare rygget tilbake på veien:) Jeg har tenkt flere ganger i det siste at den bilen var god. Kunne godt tenkt meg en lignende, men med 130hk 2.0 tdi og manuel. Mye bil for pengene dette!

Min bilpleielogg

 

Bilmagikeren 

 

https://www.facebook.com/pages/Bilmagikeren/577147932314148     Kikk gjerne innom å se om du vil:)

 

Swissvax certified detailer

 

Scandicshine autorisert detailer

Scholl Consepts certified detailer

Mitchell and King approved detailer

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Importerte selv en 1993 Honda Prelude i 2002, solgte den til ei jente som førstegangsbil tre år senere. Trodde den var vrak siden jeg aldri har sett den igjen på verken club-honda sine sider eller andre steder. MEN så dukket den jammen opp i klubben totalt herpa med masse jalla plastikk, lexus-lykter, stygge felger og vandalisert interiør. Dagens eier er selv fornøyd men jeg kunne ikke dy meg så jeg måtte sende en kondolanse :P Angrer fælt på at jeg solgte den nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmsilset

Har hatt 18 biler.Utviklet ikke noe forhold til noen av dem :) Litt trist de 20 sekundene når nye eierer kjører dem vekk da.Mine beste biler har vært 5 Granada i alle utgaver omtrent,Vectra 4x4,Mr2 2,2,mr2 GTI,Mr2 Turbo,Celica GTI,Sierra IS. De jeg har vært uheldig med pga dårlig vedlikehold fra forrige eier er Omega(88),Accord(94) og MB 300D(79mod).

Har også droppet 3 kjøp uten å ha sett på bilene.Bruker å få satt bilene på verksted for tilstandsrapport om det er langt unna.Er ikke vits å reise 50 mil for å se på en bil i dårlig stand.Da hadde jeg kaldkvelt eieren :P Enklere å ordne en sånn rapport og gå rett i banken om den er i bra stand :)

Hobby detailer som ofte har med bileiere på jobbene :)

10 timers detail som nybegynner.
Facebook-hmsilset-bilpleie

Twitter-@fastdetail

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aleksander Ødegård

Solgte gamlebilen for snart ett år siden, en 91 audi coupe 2.3e.

Den hadde sine problemer grunnet elendig vedlikehold hos tidligere eier, men herregud som jeg savner de gode sportssetene og ikke minst motoren! 2.3 rekkefemmer 10v. Beste motoren jeg har kjørt noen gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde for mange år siden en veldig strøken grønn Citroen BX GT som jeg savnet i mange år etter at jeg byttet den ut med en Toyota Corolla. Der BX'en var komfortabel, kjapp, velutstyrt, rask og veldig god å kjøre samtidig som det var en spesiell bil var Corollaen traust, kjedelig, spartansk, støyende og trang og skranglete. Skjønner fortsatt ikke dette byttet av bil. Aldri mer Toyota på meg, men kjøper gjerne fransk :-)

Min far og eg deler ditt savn! Hadde ein kvit slik ein, bare at dette var ein TRD, og ikkje GT, gikk godt og var meeeeeget behagelig å kjøre! Gode, deilige "Sports"-seter og herlig hydraulikk demping:D Min første lærekjøre bil, så fikk jo et spesielt forhold til denne :) Snakker om denne i heimen den dag idag :)

Skal selge bilen min nå til sommeren også, dette kommer nok også til å bli et savn :( Har hatt 2 biler før denne, eine kræsja eg sjøl, og den andre ein kompis. savner begge disse den dag idag. Den eg kræsja sjøl fikk eg vel egentlig ikkje sjangs å bli skikkelig knyttet til egentlig, hadde den i 5 uker, men var fin i lakken og hadde brukt 3 dager på å få denne shina og tipp topp før det smalt 2 1/2 uke seinere.. :P

Endret av BChris
  • DCN Poeng 1

Kjøretøy:

 

[  ] Kawasaki Z800E, 2013, hvit/svart/mattsvart.

[  ] Ford Mondeo Ghia Titanium X stv, 2008, Panther Black...

[X] BMW 320d E46 Sedan 2005, Black Sapphire,Fargekode: 475

[X] BMW 320i E36 Sedan 1997, Cosmos Black, Fargekode: 303
[X] Opel Vectra A 2.0 8v 1994 kvit/grå

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Savner min gamle 90mod 16v gti 2'er golf. Dig speedo, fin lakk og bra interiør, alr originalt. Angrer enda på salget

[center]I put Swissvax on my Swissvax[/center]

[center]Mirage[/center]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid vemodig når man selger en bil man har vært glad i.

Har hatt mange jordebiler, men første veibil kjøpte jeg da jeg var 16 år gammel. Var en volvo 240. Ble kjempefin etter mye gnikking. Øvelseskjørte med den og hadde den vel frem til jeg var rundt 20. Stelte og dulla med den hele tiden. Men lysten på noe nytt kom etter hvert. Vemodig å se den reise. Har i grunn aldri hatt en bil jeg har hata...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange fine svar her. Bilene som har kommet di siste årene er veldig kunstig,fancy Bling-bling blang. 80-90 tallet var mer min smak. Glitter og glans er det litt mye av på flere av de siste modellene. Den aller første bilen jeg hadde var en Opel Manta med vinyltak. Hadde glidd inn i dagens den:).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer
Christer

Første bilen min var en Saab 900 Turbo, 1981-modell. Hadde denne et års tid og jaktet både trær og elg med den. Den ble solgt da jeg ble deportert til Nord-Norge for å avtjene verneplikt i et fjell i ni måneder. Savner den voldsomt.

Andre bilen var en australsk Ford Fairmont Ghia, 1985-modell. Kjørte på kryss og tvers av Australia flere ganger i denne og hadde mange gode tider. Den møtte sitt endelikt da bremsene sviktet og jeg kjørte i hekken på en annen bil, og panser, lykter, radiator og fanger gav seg. Planen var å fikse den igjen med bruktdeler, men mens den sto parkert og ventet på deler skar noen hull i et dekk, et anleggsgjerde falt ned på den og noen fant ut at de trengte en kartbok og slang en av de klossene anleggsgjerdene står i, gjennom passasjervinduet fremme. Det førte til knust vindu, ødelagt dør, midtkonsoll, dashbord og sete, så da ble det for dyrt å reparere. Savner denne også veldig, det var en utrolig god bil og den hadde fortjent å komme på veien igjen.

Tredje bilen var en Toyota Corolla XLi combicoupé 1988-modell. Kjøpt for 2000 kroner med full tank bensin. Gikk gjennom PKK etter 750 kroner i nye bremser her og der. Rustet i stor grad vekk i løpet av det året jeg hadde den, men det var "bare" en til-fra-jobben-bil. Hadde ingen spesielle følelser for bilen, og har det i grunn fremdeles ikke. Traust og kjedelig og full av rust. Startet alltid, brukte relativt lite bensin og var helt grei. Startet på første forsøk etter 3 måneder uten å ha blitt brukt (fordi jeg glemte hvor jeg hadde parkert, tro det eller ei). :)

Fjerde bilen var en hvit Mitsubishi Galant GLX stasjonsvogn, 1997-modell. Kjøpt av en av våre nye landsmenn i Drammen 1. juli 2007, solgt til en annen av våre nye landsmenn 16. mai 2011. :) I likhet med Forden var denne bilen med på mange og lange turer, og både jeg og fruen har hatt mange gode stunder i denne bilen. Det ble kastet veldig mye penger på denne for å holde den i orden, men til slutt tok rusten den og vi måtte sette ned foten. Noen uker etter at den ble solgt, observerte en kompis av meg den et annet sted i byen, nå med tung dekalstyling. Det inspirerte meg nok til å slå opp registreringsnummeret, og da så jeg at den hadde blitt solgt videre til en kar på andre siden av byen! Bilen lever videre fremdeles!

Vi savner denne bilen veldig, men det er en trøst at den fremdeles lever og er til nytte for noen.

Femte bilen er også en Mitsubishi Galant. Avance-utgave, 2003-modell, med svart skinninteriør, autoklima, elektriske seter, fabrikksotede ruter, etc. Denne ble kjøpt 27. mai 2008 og er fremdeles i mitt eie. Den blir puslet og dullet med og har fått diverse originale stylingdeler som innstegslister i børstet stål, vinge fra japansk VR-4-utgaven, doble grøftelys fremme (som ligger i en eske og venter på rengjøring), tårnstag fra VR-4. I oktober/november 2010 ble den omlakkert fra taxi-sølvgrå til Volvo sin titangrå perlemor metallic-farge og ca i mai i år fikk den doble linselykter med xenonpærer.

Sjette bilen er nok en Mitsubishi Galant Avance, 2002-modell, denne gangen med V6'er. Dette er da konebilen...

Bilen ble importert fra Tyskland i 2006 og har gått 4 år på innlandsveier uten salting, men med grusing og grusveier, så panseret ser ut deretter... forrige eier klarte i fjor vinter å skade frontfangeren, så den ser litt sliten ut, men det er ikke noe problem å få tak i ny fanger. Bilen har ellers samme utstyr som min; svart skinninteriør, autoklima, tiptronic-kasse, fabrikksotede ruter. I tillegg har den cruisekontroll.

Jeg har fått tak i en VR-4-vinge til denne også, og skal kjøpe linselykter og xenon til denne også, samt at nye innstegslister og grøftelys står på ønskelisten. På et tidspunkt skal også denne bilen kjøres til Polen for hellakkering, og jeg begynner å få overbevist konemor om at den må senkes ca en halvmeter, og at den trenger større hjul enn 15"... :)

It's not the end of the world, but you can see it from here.

Samlede Werx | Bilpleielogg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Savner min gode gamle 1965 VW custom beach buggy!!!

Har ringt nåværende eier mer en 1 gang i håp om å få den tilbake, meeeen han er glad i bilen... noe jeg godt kan forstå :(

Hadde den noen år, men så kom jo en idiotisk tanke at jeg trengte penga... trenger ikke penga i dag, trenger den gode gamle buggy'n min...... :wub:

Sånn utenom den, savner jeg 1 stk Seat Leon 1,8t! :mad: Å den savner jeg jævlig også, så vist den idioten av en pungrotte som stjal den kan komme tilbake med bilen min hadde jeg vært glad!! :angry: :angry: :angry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan skrive under på det Aleksander skrev over her med 2.3 10v motorene til Audi.

Har selv kun hatt 1 bil til nå, Audi 100 quattro med motoren nevnt over.

Å håddu heite for en grom lyd, og veigrep.. Ble ikke verre av å sette på større eksos og trimkam heller gitt. :)

*Glede seg til å kjøre på jobb i morgen*

Endret av Rolf
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snakk om å savne Seat.. Jeg savner den Leon'en jeg hadde før Focusen! Steike for en god bil det var, aldri noe feil. Lettkjørt og artig bil å kjøre aktivt, dog bare en 1.6 16V, men når man kjente bilen og hvordan den oppførte seg var det mer enn plenty! Koksgrå metallic, en utrolig kledelig farge på den bilen!

Angrer som en hund ennå på at jeg solgte den bilen... Den var 'alt' en trengte i en bil! *sukk*

Vasker bil for terapiens skyld!

[ ] Ford Mondeo 2.0TDCi Titanium S '10-mod.
[X] Ford Focus ST170 '03-mod.
[X] Seat Leon 1.6 Sport '02-mod.
[X] Opel Kadett E 1.6i cab. '89-mod

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer

Har hatt mye merkelig av bil. Savner ikke så mange av dem, men det er et par som skulle vært artig å ha av og til.

Hadde en 98 modell toyota camry i 4 år. Den var knallgod å kjøre. Meget behaglig. LItt sprek var den også, og så stor og praktisk at man kunne laste nesten hva som helst inn den, påtross av det var en sedan. Dessuten var det 4 år med problemfritt bilhold, hvor jeg aldri byttet noe annet enn vanlige servicedeler :)

Den andre bilen jeg savner litt er en Datsun 1200. En morsom liten veteransak med bakhjulstrekk. Det var portet topp på motoren, og bilen var litt småsprek. Dessuten var den utrolig morsom og sladdevillig på vinterføre.

Men med tanke på bilene jeg kjører idag savner jeg egentlig ingenting B)

Eneste problemet er at jeg er redd for bilene.. Så hadde vært kjekt med en rufsebil til frakt av ting og tang, samt kjøring på de værste dagene om vinteren, når det ligger 20cm med ispakket snø på veien.

Endret av magne
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...