Gå til innhold
Swissvax / Dag

Fri frakt på bestillinger over 700,- 7 og 8 sep

Recommended Posts

Swissvax / Dag    234
Swissvax / Dag

Hei folkens, legger inn kopi som går ut til alle våre kunder og abonnenter på vårt nyhetsbrev. DC's medlemmer får også ta del i dette om noen skulle ønske det. Husk å skriv inn ditt brukernavn hos DC i kommentarfeltet når du legger ordren. Ha en fin søndag videre folkens! :)

Mvh Dag

Så er det er høsten her igjen for mange av oss og det begynner å bli tid for å gi kjøretøyet en god runde med kvalitetspleie før vintersesongen setter ordentlig i gang - for å være best mulig rustet mod slitasje og skader på lakk.

I den anledning tilbyr vi våre abonnenter fri frakt på bestillinger over 700,- om man skulle mangle noe - eller ha lyst til å utvide med nye Swissvax produkter. Når du fullfører bestillingen så krysser du av for "Fraktfritt over 700,-". Om du velger postoppkrav så kommer postens gebyr på 66,- i tillegg.

I tillegg vil alle ordre på over kr 1500, i det samme tidsrommet, få med en flaske av Swissvax Car Bath 250 ml bilsjampo kostnadsfritt (verdi 269,-). Dette blant annet fordi vi ønsker at enda flere skal oppdage hvor flott resultat denne gir i og med at den er komponert og utviklet for å holde din Swissvax finish i perfekt stand - vask etter vask.

*) Kampanjen gjelder fra og med søndag 7. til og med mandag 8. september og kun adressater med postadresse i Norge. Om det kommer bestillinger som ikke oppfyller minstekjøp for fri frakt så vil ikke disse bli ekspedert. Det kan bli noen dagers ventetid om vi får stor pågang. Vi tar forbehold om skrivefeil i tilbudet.

Med vennlig hilsen

KUNDESERVICE

SWISSVAX NORGE

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×