Gå til innhold

Flikke steinsprangrust


Jørgen

Recommended Posts

Har noen steinsprang som det har satt seg litt rust i på min 850...Tok her forrige helg og pusset de godt ned og fylte i med lakkstift, men ser at det allerede har blitt brunt under på enkelte av flekkene..Noen som har en god oppskrift på å gjøre dette skikkelig og få det til å holde og?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer

Puss ned og få vekk ALL rust. Ha på et eller annet rustfjerner/rustbeskyttelse produkt og fyll igjen med en dråpe grunning under lakkstift lakken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TrulsMoen

"Rustbjørn" er fin som rustfjerner. Denne er tyntflytende, så det blir ikke så mye gris rundt steinspruten ved påføring.

Bruk noe ordentlig grunning, epoxy grunning er fint. Så lakkstift , også klarlakk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Forhandlere
Bilnerden.no

Ta litt Bilt-Hamber Deox Gel på rustflekken med en så liten pensel som mulig, det vil løse opp rusten. Husk å fjerne middelet før det får tørket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det virket som et interessant produkt.. Er det slik hos dere og at man må få det sendt som postpakke til over 100 kr eller har dere mulighet for å sende direkte i posten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TrulsMoen

Ikke for å stjele reklamen fra bilnerden.no , men hvis du allikevel skal handle andre bilpleieprodukter i slengen, så har Autobahn-bilpleie også Bilt-Hamber Deox Gel ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Forhandlere
Bilnerden.no

Deox Gel kommer i nokså store 1 kg bokser, og kan derfor ikke sendes som brev. Frakten på kun dette produktet vil komme på 80,-. Vi har da andre bilpleieprodukter vi også ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg kjenner personlig ikke til Biltemas rusteter, men generelt sett har jeg dårlig erfaring med kjøp fra Biltema, bortsett fra verktøyene deres.

Har forøvrig luftet problemene for en kompis som er karosserioppretter, han sa at det som gjelder nå for tiden for å ta rust, er å slipe godt ned (helst sandblåse om man har tilgang til det), for så å bruke tokomponent epoxy grunning. Dette er litt kostbart, ca 1000 kr literen hos lakkspesialisten i Bergen. Men da har man visstnok den optimale behandlingen. Så sparkle og til slutt lakk. Vil tro det er verdt det prismessig da dette skal være noe som vil holde lenge. Kan komme tilbake når jobben er gjort og dele erfaringer:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...