Gå til innhold

Èn bra såpe til "alt"?


Paoletti Racing

Recommended Posts

Paoletti Racing

Jeg vil ha en BRA såpe som kan brukes på både bil og mc. Som gjerne beskytter litt også.

At jeg må ha noe annet på felgene gjør meg ingenting, men nå er jeg lei av og veksle på såper hele tiden, da jeg har så mye forskjellig stående, med og uten voks.
Og jeg føler at det ikke alltid virker så bra heller.

Jeg har vanlig avfetting, så jeg ønsker en såpe som brukes til vanlig/daglig vask som fjerner dritt og ikke fjerner beskyttelsen i lakken.

Jeg har en kärcher høytrykkspyler med en tank for såpe, så jeg kan jo ha såpa i tanken og spyle rett på bilen før jeg går over med microfiber vaskehanske.

Navn på denne såpa, og gjerne den billigste plassen den er og få tak i. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Chemical Guys Maxi Suds. Brukt maaange såper, men savner alltid Maxi Suds, så nå bruker jeg bare den. Parts and retards eller Exint ville jeg kjøpt fra. God service og hyggelige folk ;) Inneholder ikke voks, så hvis det er et must så er den nye Mr. Pink hos samme produsent noe for deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer

"En-til-alt" av noe, medfører gjerne kompromisser. Jeg skjønner ikke problemet med å velge presist riktig produkt til en konkret rengjøringsoppgave, og en annen til beskyttelse. Det sparer tid og gir best resultat totalt sett, er min erfaring. :)

  • DCN Poeng 2

Detailers Club Norway Approved Detailer  &  Nanolex Approved Detailer          

Certified Bigfoot System Specialist              

 

Linker til nyere utførte jobber: Sort BMW X5 - Volvo XC90 - Mazda CX5 - Subaru Levorg - Sort Audi A4Sort Toyota LandcruiserSort BMW 3-serie - Mercedes-Benz Cabriolet - Sort Audi SUV - Audi Q5 - Volvo Cross Country - Jaguar XK8 - 2013 Volvo XC70 - Audi S6 - Jaguar XJ8 - Mercedes CLS - Volvo XC60 

  

Link til liste med tidligere referansejobber: Klikk liste
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kristian Nafstad

Er enig i det ØHN sier ved at "en-til-alt" produkter gjerne medfører kompromisser. Si du skal ha en såpe som både vasker og gir beskyttelse så er det jo noe negativt med det, kanskje at den svekker det andre laget med voks, eller at det svekker kvaliteten på såpen. Det er viktig at man kjøper noe som er til det man skal ha, og ikke tar "snarveier" mener jeg. "All-in-one"-produkter har jeg heller ikke trua på pga det da er noe som ikke stemmer et sted, altså at man ikke får det resultatet som jeg mener at man burde få.

Kjører Golf MK6 2011 

 

- Kjørte BMW E46 320i 2000 mod 2012-2014

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Admins
truhaa

Om jeg måtte velge en såpe å leve med, så tror jeg det hadde blitt Bilt Hamber Autofoam, den kan doseres slik du vil, og når en er på det sterkeste så er den veldig god. Dessverre null beskyttelse i denne, men en QD er det fort å legge på bilen om du velger en som kan sprayes på våt bil før tørk :)

Om du sprayer såpe rett på bilen og så vasker, så ville jeg helt klart tatt det i to omganger, en gang du sprayer såpe på bilen/sykkel, spyler over med ht vasker, og så legge såpe igjen før vask. Å legge såpe rett på en skitten bil for eksempel, og så vaske med mitt er litt uggent for lakken :)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.
-Thomas A Edison

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du prøvd Nanolex Reactivating Shampoo? Jeg har brukt den i bøtta noen ganger, og synes den er en god såpe! Den har ikke noe beskyttelse i seg, men frisker opp det du har på! (Beadingen er absolutt bedre, helt sant! :) )

Ellers høres det ut for meg at Nanolex washcoat kanskje er saken? Har ikke prøvd denne selv, men den skal visst i skumkanonen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Paoletti Racing

Tror jeg bare bestiller en ny voks i samme slengen. Jeg har Meguiars quick wax og autoglym extra gloss protection fra før, men er ikke helt fornøyd.

Bilen min e svart om det har noe og si.

Bilen poleres med Autoglym Super resin polish og en annen type fra autoglym, husker ikke navnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vasket 4 biler i går, hvor 2 ble satt inn med MG nxt wax for 1,5 mnd siden, og en med SV shield, og en med SV blue weiss. Må si det er STOR forskjell på disse voksene. MG nxt er det nesten ingenting igjen av, selv om dette er FØRSTE vask etter pålegging fordi det er biler som brukes veldig lite (derfor billigvoksen, bilene skal byttes inn på leasing straks), og beadingen og vannskrekken fra SV voksene er i en helt annen verden. De koster 3 ganger, men absolutt verdt det!

Tenkte du kunne tenkte deg litt tanker fra en felles nybegynner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...