Gå til innhold

Noen ide hva denne kan være verd? Audi A8


Are G

Recommended Posts

Har hatt bilen ute for salg en liten stund og interessen har vært relativt laber, utenom innbytte i båt fordi det kommer til stadighet, samt en og annen ukurant bil.

Noen som har en ide hva denne bilen kan være verd?

http://www.finn.no/f...nnkode=30388284

Har fått overhalt motor og girkasse (typisk problem på 2.5 TDI).

Bilen er forøvrig påkostet 170 000 kr med kvitteringer siste årene.

84_-594022463.jpg

Meget blank og fin :)

84_1904592510.jpg

Har sett at 2.5 TDI ligger i prisområdet 150-120 på finn, men er jo ikke nødvendigvis det de selges for.

Kunne tenkt meg nytt kjøkken, men må jo ha en brukbar bil også så er jo grenser for hvor lavt jeg vil gå på denne.. Har kostet meg laaangt mer enn utsalgsprisen :(

Takker for alle innspill.

Endret av aregar
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror du har priset deg riktig på 115.000,- Har den lagt ute lenge med denne prisen? Ser annonsen din er gått ut på dato, så det bør du fikse opp i sånn at den kommer opp når du søker på A8.

Jeg ville notert meg litt hvilke biler som ligger ute og kontaktet en av de andre selgerene hvis du ser at en av de bilene blir solgt for å høre hva den gikk for.

Det er ganske utrolig hva folk mener er ett bra innbytte. En kompis av meg ble tilbudt ett akvarium og en gocart for bilen sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut for meg at den er priset "riktig". Men kan du kvitte deg m den for under 100K havner den kanskje Innenfor søket til de som vil ha bil til under 100. Så forøvrig at en dame ved navn Gry her på forumet har prøvd å selge en A3 siden i vinter/våres. Så mulig markedet er litt tregt på brukt siden. Nordmenn skal jo også helst ha stasjonsvogn eller suv dersom de ikke skal ha golf....

En annen ting (blir en del spekulasjoner) kan jo være at man tenker dette er en dyr bil å fikse på. Noe du på en måte bekrefter ved å fortelle at den er påkostet 170 000 de siste år.

Men fin bil-ble fristet jeg :)

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ligget et par uker med prisen på 115.000,-

Annonsen gikk ut for kort tid siden, så må vel legge den ut igjen..

Klart at folk i Norge skal ha nyest mulig stasjonsvogn med minst mulig motor og helst en bil som også er ukomfortabel...

F.eks. skoda fabia 0.4 liter eller hvor små de nå kan få blitt....

Dette burde jo være alles drømmebil, 4x4 og rustfri =D

Når jeg er ferdig å studere blir det godt mulig en nyere A8 på meg, men nå ønsker jeg å dra opp verdien på leiligheten først.

At bilen er påkostet 170 000kr har jeg også vært litt usikker på om jeg vil nevne akkurat grunnet den tanken "det er en dyr bil å fikse", men det vil jo skille den litt fra mange andre som ikke har blitt påkostet noe.

Fikk faktisk innbytteforslag i en A8 3.7 v8 som egentlig er en bil jeg har lyst på, men denne hadde nesten ingen kvitteringer siste 100 000 km og dermed klar for bytte av regreim, overhaling av girkasse mm, da tror jeg mellomlegget hadde gått og vel så det..

Jeg synes 115 er veldig lite for en såpass fin bil, men jeg vet ikke hva disse blir omsatt for.. Er nok et svært begrenset marked for slike biler, og jeg antar at 99% av alle visningene av annonsen (over 1000 stk) er drømmere som ønsker seg en slik men ikke har råd/tørr å kjøpe det.

Dette innbyttegreiene er interessant.. Står vel at jeg ønsker billigere bil i innbytte, og fått sikkert 4-5 mail som vil ta min bil i delbetaling på båt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg ville ikkje skrevet at det er brukt 170t på bilen dei 2 siste åra. Er bedre å skrive at den har komplett servicehefte og deler er byttet når det trengs. Og at du har papirer på dette.

Du nevner ingenting om girkassen. Eg rekner med at dei fleste kjenner til 2,5 liters tdi motoren og problemene her.

So da kan du skrive at det vanlige problemet med disse motorene er fiksa og at girkassen er overhalt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pen bil! Audi A8 skal jeg ha neste gang :D Syns ikke prisen er ille, men som du sier er ikke markedet for slike biler det største... Så du må nok bare vente eller sette ned prisen ytterligere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott bil, men som sagt er det ikke akkurat den mest praktiske bilen i.fht størrelse og km.stand, og da er den som regel verdt det noen evt. er villig til å betale for den <_<

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Komplett servicehefte har jeg ikke da det ble skiftet til svensk hefte etter bilen ble importert til Norge (antar jeg), slik at de første år ikke er dokumentert, forøvrig kan jeg ikke finne det, så det ligger vel et lurt sted... :/

Girkassen har jeg ikke nevnt det bevisst fordi den har jeg ikke kvittering på.. Ble gjort i Polen og kvittering fikk jeg ikke.

Står at motoren er overhalt så det er greit..

Får vel skrive ny annonse å legge ut snart..

Størrelsen er det ingenting å si på, er bare at folk i Norge ikke forstår at store biler er bra biler :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synd å si det men 2.5tdi, tiptronic og sedan er en dårlig kombo, folk som ikke kjenner motoren og kassen er skepisk til å kjøpe pga alle rykter som svirrer om disse.

Disse bilene er ultradigge å cruice i og lettkjørte iforhold til størrelsen(veier jo det samme som a6)

Regelen er vel at en bil er aldri mere verdt enn hva markedet vil gi.

Men lykke til med salg av en flott bil.

Endret av Norfoc76
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med todleif.

Når det står skreven at det er brukt 170.000kr så ringer det ei bjelle hos meg!

Det er mye penger og en kjøper vil sikkert stille seg spørsmålet om alt er tatt eller om dette bare er toppen av isfjellet. Skriv heller at den er godt påkostet ved servicer og vedlikehold samt komplett servicehefte?

Kenneth

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 months later...

Gir denne tråden et løft.

Som påpekt over var annonsen på vei til å gå ut.

Jeg la ut bilen igjen for 98 000 kr og fikk en del telefoner på den da, også mange som hadde lagret bilen i sine lister på finn.

Annonsen gikk og gikk og ingen tok med seg bilen hjem.

Fikk noen bud på 80-tallet, men synes det var litt lite da bilen allerede var 30 000 kr under neste på finn.

Nå ligger den på nytt ute til 98' og jeg forstår ikke helt hva som er "feil".

Har sett flere andre A8 blir solgt mens min bare står her.

Er det noe "feil" i annonsen?

Burde være kurant bil, prisen ligger godt under tilsvarende biler på finn nå.

Er det noen som er "redd" for en bil som ligger billigere enn resten?

Setter pris på tips her.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=33564723

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo forsåvidt et poeng, men samtidig synes jeg ikke det er noe feil når jeg kjører bilen selv.

Har vært på langtur med denne et par ganger i Europa bl.a. på tvers av Tyskland 4 ganger, og kan ikke si at den føles sløv på autobahn.

Ikke merkbart mer støy i f.eks. 150 km/h enn i 100 km/h, og selv med slikt tempo er forbruket under 0,8.

Forsikringa er jo nesten halvparten av V8-utgavene også.

Men kan godt være det er flere som tenker som deg, jeg fikk forøvrig tilbud om å bytte denne mot en A8 V8 3,7 med mellomlegg, men den V8n hadde meget sliten girkasse, ingen service på 100 000 km og i tillegg en god del karosseriskader, så jeg tok ikke sjansen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Øyvind A S

Er det noen som er "redd" for en bil som ligger billigere enn resten?

Setter pris på tips her.

http://www.finn.no/f...nnkode=33564723

Det kan bare være psykologi ute og går, ville kanskje prøvd å prise den som tilsvarende biler og heller gått med på å la folk prute litt, så tror de at de har gjort en god deal og du får det du vil ha for den. Men jeg er ingen ekspert for å si det sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var det jeg hadde tidligere men da var det ingen telefoner, så jeg tenkte at går jeg under 100' så er jo dette en grense for mange, så da ryker den vel fort.

Men neida..

Er vel begrenset med interesse for slike biler.. :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Moderatorer

Mitt forslag er å droppe alt pjattet og info i annonsen. Det er ingenting mer å lure på eller å ta kontakt for å spørre om, etter å ha lest den.

Sagt i beste mening! :)

Du "overselger" litt i annonsen, og virker litt desperat når du vil legge ved ekstra dekk osv og forsikrer om alt som er fikset. Bilen har gått en tur til månen og tilbake, så km stand er et problem uansett. Kanskje det det største problemet, når bilen har et veldig dårlig rykte.

Folk flest leser alle de fine ordene i annonsen, og lurer nok, som deg, på hvorfor den ikke er solgt. De konkluderer med at det nok er en grunn til det, og klikker videre.

Slett all teksten og skriv kun:

Stor, komfortabel, rustfri, drivstoffgjerrig og med firehjulstrekk. Feil er utbedret fortløpende. En NAF-test fra 2010 kan også fremvises. Alt som ble påpekt av tekniske feil da, er utbedret.

Velkommen til prøvekjøring!

Når folk ringer for å spørre om alt annonsen ikke sier noe om, har du oppnådd kontakt.

Hvis du skaper tillit i løpet av samtalen, er det der salget skjer. I den forbindelse kan det være lurt å by på dekkene dine for å "lande" avtalen ;)

Hvis bilen er som kjøper forventer etter telefonsamtalen, er du i mål.

Lykke til! :)

Detailers Club Norway Approved Detailer  &  Nanolex Approved Detailer          

Certified Bigfoot System Specialist              

 

Linker til nyere utførte jobber: Sort BMW X5 - Volvo XC90 - Mazda CX5 - Subaru Levorg - Sort Audi A4Sort Toyota LandcruiserSort BMW 3-serie - Mercedes-Benz Cabriolet - Sort Audi SUV - Audi Q5 - Volvo Cross Country - Jaguar XK8 - 2013 Volvo XC70 - Audi S6 - Jaguar XJ8 - Mercedes CLS - Volvo XC60 

  

Link til liste med tidligere referansejobber: Klikk liste
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest kuttakmina

Jeg er forsåvidt enig i det "ØHN" skriver. Du har altfor mye informasjon på annonsen og det kan virke som om du er "desperat" til å selge den. Annonsen bør være veldig konkret og kort.

Husk at du skal ikke bare selgen bilen men også "interessen" det jeg mener da er at du får en interessert kjøper som ringer deg- Dette er viktigste, hvis ingen ringer hvordan skal du klare å selge bilen?

Når noen ringer deg( ikke vis at du er desperat), det mange gjør feil er at de SNAKKER for mye og lar kjøperen bare høre, viktigste egenskapen til en selger er nemlig å "lytte"

En annen ting jeg la merke til er at du har for mange bilder. Jeg hadde hatt maks 8 GODE bilder. Du skal ikke "servere" alt på engang, men gi kjøperen lyst til å se mer.

Jeg hadde endret prisen til 99 000 og skrevet på slutten "Prisen kan diskuteres" ved hurtig avgjørelse

PS: A8 er en vanskelig bil å selge. Du må bare smøre deg med tålmodighet og vente til "rette" kjøper kommer.

Endret av kuttakmina
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte 120 før jeg så annonsen.

Gamle bilen min var også tungsolgt med lang annonsetekst, at det var byttet motor som var var 1 liter større enn den originale gjorde det ikke lettere.

Laga helt ny annonse, med lite test. Motorbetegnelse i annonseteksten men nevnte ingenting om bytte.

Første telefonen kom da etter 40 min, forklarte om bilen at det ikke var godkjent å greier. Viste bilen til karen og den var borte på 20 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest kuttakmina

Jeg tenkte 120 før jeg så annonsen.

Gamle bilen min var også tungsolgt med lang annonsetekst, at det var byttet motor som var var 1 liter større enn den originale gjorde det ikke lettere.

Laga helt ny annonse, med lite test. Motorbetegnelse i annonseteksten men nevnte ingenting om bytte.

Første telefonen kom da etter 40 min, forklarte om bilen at det ikke var godkjent å greier. Viste bilen til karen og den var borte på 20 minutter.

Da har du hatt veldig flaks... at bilen blir solgt i løpet så fort som du beskriver er ikke helt vanlig med mindre det ikke er usedvanlig spesiell bil til en meget lav pris...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for tips og kommentarer.

Disse ligger normalt på 129 000 kr så jeg vet ikke om det er noe å tjene på å legge den såpass lavt som jeg har gjort men det er nå så.

Har nå tatt kommentarene til etterretning og redigert annonsen til et minimum og samtidig fjernet de fleste bilder.

Jeg har vel prøvd å skille denne ut fra den gjennomsnittlige bilen ved å påpeke at den er meget påkostet og ta mange bilder for å skape interesse. Men forstår at det gir for mye informasjon, slik at "vurderere" ikke vil ta kontakt for å spørre om noe. De ekstra dekkene er vel lagt på fordi jeg ikke vil ha dem selv..hehe..

Satt prisen tilbake til 98 igjen nå, setter jeg den til 99 så bikker den 100 og kommer følgelig ikke opp på søk maks 100'.

Andre eventuelle tips tas med takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...